Sayfa 291/996 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Ben Mkk verilerine göre -%1.30 olarak hesapladım ama inanamadim zaten bir ayda anca bu kadar getiriyor. Hisse oranı %4-5 olarak gözüküyor bu kadar negatif getiri olması imkansız gibi. Zaten risk duzeyide 4'te. İnsallah bir hata vardır. Başka birinde varsa hesabını kontrol edebilir mi?
    Bende buna güvenip PPF niyetine alayım bari diyordum.
    Olacak şey değil gibi duruyor ama Pazartesi öğreniriz ne olduğunu.
    Eğer doğruysa 1 ayda verdiğini 1 günde silmiş bu fon.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    TE3'ü bir ara incelemiştim hatalı olabilir. Fiyat hareketlerinde hiç -1% yaptığı olmamıştı diye hatırlıyorum.
    Evet öyle, geçmişinde bir ara sert düşüşler yaşamış ama o günler baya özel durumlar olmuş.
    Niyetlendiğim için araştırmıştım.Yakın tarihte 0,09 yukarısında kaybı yoktu.

3. TE3'TE büyük ihtimalle hata var aldıkları birkaç hisse taban yapmadıysa eğer -1 gelmez,zira ons long pozisyonları var,gün içinde fiyat güncellemesi geliyordu hep, ons kapanışı 1570 olduğuna göre artı bile getirebilir.%6 hisse ile -1 gelmez.
    beni asıl şaşırtan opb oldu fon dağılımına dikkat etmeden alım vermişim,meğerse borçlanma ağırlıklı bir fonmuş tek pişmanlığım bu maalesef,aldığım gün -0.08 getirmişti düşükten aldım diye sevinirken şimdi 3 günlük -0,23 yazmış.

4. ben de TE3'ü MKK'da %1'in üzerinde zararla görüyorum, bu rezillik gerçek değildir umarım

5.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    TE3'TE büyük ihtimalle hata var aldıkları birkaç hisse taban yapmadıysa eğer -1 gelmez,zira ons long pozisyonları var,gün içinde fiyat güncellemesi geliyordu hep, ons kapanışı 1570 olduğuna göre artı bile getirebilir.%6 hisse ile -1 gelmez.
    beni asıl şaşırtan opb oldu fon dağılımına dikkat etmeden alım vermişim,meğerse borçlanma ağırlıklı bir fonmuş tek pişmanlığım bu maalesef,aldığım gün -0.08 getirmişti düşükten aldım diye sevinirken şimdi 3 günlük -0,23 yazmış.
    Opb'nin içinde eurobondda var. Eurobond fonlari Cuma günü ciddi eksi yazmış sebebi de Cds lerin yükselmesi olabilir. Yani Opb hem hisseden hem eurobond dan zarar yazmış.

6.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    ben de TE3'ü MKK'da %1'in üzerinde zararla görüyorum, bu rezillik gerçek değildir umarım
    Ben Ten Portföy'u aradım ama hafta sonu diye açan olmadı. Birine ulaşabilirsem gerçeği öğrenirim...

7.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Opb'nin içinde eurobondda var. Eurobond fonlari Cuma günü ciddi eksi yazmış sebebi de Cds lerin yükselmesi olabilir. Yani Opb hem hisseden hem eurobond dan zarar yazmış.
    Eurobond piyasalarıyla ilgili İş yatırım raporundan alıntı.
    "Türkiye’de ise 5 yıllık CDS 258 seviyesine kadar yükselirken kısa vadeli kıymetlerde $1, uzun vadeli kıymetlerde ise yaklaşık $1.5 kayıplar izlendi. Türkiye hazinesinin dün ihraç ettiği 2025 vade kıymet ilk işlem gününde yatay seyrederken yine dün ihraç olan 10 yıl vadeli kıymet yaklaşık 50c kayıpla işlem gördü. Şirket kıymetlerinde de hazine kıymetlerine paralel olarak satıcılı bir gün izlendi."

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    cds kapanış 238 görünüyor pek bir değişim yok dün son portföy dağılımına baktığımda %70 borçlanma araçları görmüştüm %20 civarı da hisse varmış, çifte darbe yemiş görünüyor,eibin getirisini sıfırladı nerdeyse insan hangi fona geçeceğini şaşırıyor cidden.

Sayfa 291/996 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •