Originally Posted by drselcuk yay hala 14.08.2018 tarıhındekı degere gelemedı bılgın olsun 2018 de 2 ay icinde yuzde yuz yapmis Boyle bir getiri yapsin alir cikarim
Originally Posted by myfinans YAY'ın 5 yıllık grafiğine bakın. Pek alınıp unutulacak bir fon gibi değil. Uzun süre sürünmüş. 2018 eylül fiyatına daha yeni ulaşmış. O dediginiz tte icin de gecerli ama??? Suanki fiyati 2018 fiyatinda
Myfinans ustad tarih atiyorum 10.02.2020 Yay bundan sonra nasil yapacak surekli sizle paylasacagim 😀
Originally Posted by Webster Myfinans ustad tarih atiyorum 10.02.2020 Yay bundan sonra nasil yapacak surekli sizle paylasacagim Takipteyim
Originally Posted by myfinans Takipteyim Farzediyorum 100k aldim Bakalim 10.03.2020 de durumu ne olacak 😀😀😀
Originally Posted by Webster Farzediyorum 100k aldim Bakalim 10.03.2020 de durumu ne olacak ������ Virüs sıkıntısı gevşerse patlar gider bence.
Originally Posted by myfinans Virüs sıkıntısı gevşerse patlar gider bence. Virus hikaye ustadim Cin ilk gun eksiydi Sonra hep arti yapti bugun de... Sanki virus bizim ulkede cikti ...
Originally Posted by Webster Virus hikaye ustadim Cin ilk gun eksiydi Sonra hep arti yapti bugun de... Sanki virus bizim ulkede cikti ... Aslında tam tersi olmalıydı. Söylenenlere göre virüs işinden en avantajlı çıkacak ülke Türkiye olacakmış.
Forum Rules
Yer İmleri