GSRAY günlük
![]()
GSRAY günlük
![]()
Gs altta kalmaz. En az 2-3 katına çıkacağını düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.
hisse satışına anlam yükleyecek olursak , zamanında hisse satıp bedelli sermaye artırımı yapmış olmaları ve hissenin çok daha düşük fiyatlara gelmiş olması ürkütücü...
belki de sadece kısa vadede sıkıştıkları için rehin yerine satış yapmışlardır...yeniden yapılandırma anlaşması dahilinde bazı şartlar önkoşulmuş ve artık her sıkıştığımızda yeni kredi çekemiyor olabiliriz...
bir de trabzonun bile 1 milyar tl'lik piyasa değeri varken bizim bu fiyatların daha da altını göreceğimizi sanmıyorum...normalde görmemeliyiz...
savaş, ekonomik veya siyasi kriz durumları haricinde...
Ooo Gsray devre kesmiş[emoji120][emoji2][emoji2][emoji106]
Devre kesmek % 10 daha demek
çünkü; Satanları ,pişman
olanları,kumarbazları,
kerizleri çekmek demek[emoji2]
Elbette yatırım tavsiyesi değil,tahmindir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir de bedelli olacaksa eğer, düşük fiyatlardayken olması çok ama çok kötü olur....ama fiyat yüksek olursa, o kadar da koymaz kimseye...bu hem yatırımcının canını yakmaz, hem de yönetimin işine gelir bedelliyi daha kolay kabul ettirmek için...
fiyat kullanmak istemiyorum hedef göstermek olmasın, bu kağıt çok can yaktı...teknik taktik zaten benim uzmanlığım da değil, kimsenin zarar edip de hakkına girmiş olmayım....
ama fiyat atıyorum 4-5 tl olsa, 1 tl bedelli için hissemizin sadece 20-25%'ini satmamız yeterli olur....zaten o fiyatları görse, çoğumuzu burda kalmamış oluruz...çok daha öncesinden çıkarız korkumuzdan...yılların çilesini çekmiş olmamıza rağmen, zararı kurtarsak yeter der vedalaşırız gibime geliyor...
bu arada şu an yükseliyor, ama bu akşam ekside kapatmayacağımızın da garantisi yok...
Yer İmleri