
Originally Posted by
nosfecagri
Ben de dün ve bugün epey mala girdim sattığım çoğu kağıdı daha aşağıdan yerine koyma imkanları geldi. Aslında bilanço döneminde daha yüksek nakitte kalmak isterdim ama mal satar mal alırım gün içinde dedim. Gün içi güzel tradeler de oldu. Borsa portföyümde %80 maldayım şu an, hayırlısı bakalım. Kalanında altın ve gümüş var elimde.
Şimdiye kadar gelen bilançolar içinde en beğendiğim kağıt ismen, 2. Begendigim isgyo, 3. Soda oldu. Soda birlesme nedeniyle spekülatif hareket edecektir bilanco öncesi kapattım pozu ve tekrar açmadım. Isgyo, gyo lara olan genel soguklugum ve inceleme fırsatı bulamamam nedeniyle yedekte. Ismen de ise tradelerle beraber mal almaya çalıştım 5 lira maliyetli ortalama bir poz açabildim.
Elimde klmsn (8), Arsan (1.8), knfrt (5.5), asels(19.15), ıpeke(4.5), ismen(5) ve olmaz olasıca TKFEN (22) var, Ykb ereğli soda cemtas pozları güzel karlarla kapanmış durumda. Birinci önceliğim para kaybetmemek olduğu için karşı bacak sürekli manüel deneme ve öğrenme amaçlı short açıyorum, son düşüş ile beraber açıkçası faydasını gördüm. Short tan para kazanmadım ama portföyümü koruduğunu söyleyebiliriz.
Yer İmleri