Sayfa 498/656 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Genel yönetim giderleri beni de rahatsız eden kısım. Geçen genel kurulda 9. maddeydi hatırlarsınız. kârı yemişti.
    Bu kadar ödemeye ben de karşıyım. UFRS'de tekrar görürsek yüksek oranı. Genel kurulda muhalefet şerhi şansımızı dener, iptali/güncellenmesi için girşimde bulunuruz. Destek gelirse diğer yatırımcılardan.

Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Lgr tarafindan somuruluyoruz, oyle ciro uzerinden fatura kesip danismanlik hizmeti adi altinda her yil para odendi lgr ye kar uzerinden degil bakin ciro diyorum kazan kazan lgr de durum.

Belki rakam tutar olarak dusuk ama bu dusunce sinekten yag cikartma dusuncesi hos degil yabanci ortagimiz boyle maalesef

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bu şekilde büyüme devam etsın bence sıkıntı yok. Biz çok agresif büyüme bekliyoruz tıpkı makina kurulduktuktan sonraki çeyrek büyümesi gibi ama ozamankı dunya ekonomsiyle şimdiki aynımı? Şirkette herşey yolunda gözüküyor bir iki ufak dokunuşla işler yolunda oturacak bilanço artık döviz bazlı açıklanmalı kur farkı olayı tamamen BAHANE edilir oldu. Birde şirket biraz iletişim yönünü geliştirmesi lazım. Bu sene temettü olayınıda bekliyoruz bu arada onuda unutmadık

3. geçen yıl vd ciro : 218
    spk bilanço : 206

geçen yıl vd ihracat : 128
    geçen yıl spk bilanço ihracat : 119
    bu yıl vd ihracat: 160

faaliyet karlılığı ve net karda da böyle farklılıklar mevcut.
    sanırım spk bilançoyu görmek ve onun üzerinden konuşmak en doğrusu.
    bu arada geçen yılın bilançosu üzerinden ihracatta %30'luk bir artış var.
    bence bu rakam oldukça iyi.
    oysa tl satışlar sadece %10 düzeyinde artmış ve ortalamayı törpülemiş.

dövizin etkisi, artan tl maliyetlerin etkisi, vb.
    euro bilanço bu tip sorunların üstesinden gelecektir bence de.

hikayeye bakacak olursak, değişen veya şok etkisi yaratacak bir durum görünmüyor.
    ama durdo bu, satana erken sattık dedirtiyor, alana pahalı aldık galiba dedirtiyor.

yatırım, herkesin kendi bileceği iş..

4. Pazartesi şirketle görüşüceğim sormamı istediğiniz birşey varsa yazarsınız. Zeren hanımla😉

5.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    Pazartesi şirketle görüşüceğim sormamı istediğiniz birşey varsa yazarsınız. Zeren hanımla😉
    Yeni alınan makineler neden maliyetleri düşürmemiştir.
    Genel yönetim gideri neden bu kadar yükselmektedir.
    Glos Green olayında biraz bilgi edinirseniz sevinirim. Ciroya ne kadar etkisi olacak falan gibi

6. Zeren hanima cok selamlar.
     Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    Pazartesi şirketle görüşüceğim sormamı istediğiniz birşey varsa yazarsınız. Zeren hanımla😉

7. Aynen katılıyorum.. 👏👏👏
    Bu arada Ismail bey'in serzenişlerinden yola çıkıp kimse kendine mesai çikarmasın. Belki 20 yıllık yatırımcısı Durdo nun. Ve sektörden.
    BIz yokken o vardı. Daha iyi olması adina artık en ufak eksiği/hatayı kabul etmiyor sadece. Konuyu saga sola evriltmesin kimse.
     Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    bu şekilde büyüme devam etsın bence sıkıntı yok. Biz çok agresif büyüme bekliyoruz tıpkı makina kurulduktuktan sonraki çeyrek büyümesi gibi ama ozamankı dunya ekonomsiyle şimdiki aynımı? Şirkette herşey yolunda gözüküyor bir iki ufak dokunuşla işler yolunda oturacak bilanço artık döviz bazlı açıklanmalı kur farkı olayı tamamen BAHANE edilir oldu. Birde şirket biraz iletişim yönünü geliştirmesi lazım. Bu sene temettü olayınıda bekliyoruz bu arada onuda unutmadık

8.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    Pazartesi şirketle görüşüceğim sormamı istediğiniz birşey varsa yazarsınız. Zeren hanımla��
    Günaydın,

Bir kaç soruda ben ekleyeyim. Ciro yu falan geçtim artık kabullendim durumu.

Arnavutköy belediyesi ile olan davanın konusu neydi. Sonuçlan dımı ?

Kurulacak olan 3. fabrika ile kaç yıl devam etmeyi düşünüyorlar, ilerde tek çatı da modern bir tesis kurmayı düşünüyorlarmı, kurulacaksa istanbulda mı kurulacak, buna dair gelecek için yatırımları var mı ? şirketin kendi malı olmasına gerak yok, patronların şahsi mal varlığıda olur. Çok söylenecek şey varda neyse.

Son olarak bu sorulara cevap vereceklerini düşünmüyorum.

Sayfa 498/656 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •