Yeni oyuncagımız YAC oldu yoldaşlar ;) 30k bastım şimdilik
Yeni oyuncagımız YAC oldu yoldaşlar ;) 30k bastım şimdilik
AFT de vergi yok değil mi? Hisse senedi fonu
ben de kardan zararla MAC'dan bugün çıkıp %90'ıyla (yedek şarjör PPF'lerden) YAC'a girdim, bol kazançlar...
Kendi sepetinizi oluşturmanız daha uygun olacaktır.Yac içerisinde hisse senedi fonuda mevcut.Son dönem getirilerinde katkısı büyük.Endekste düzeltme başladıysa negatif yönde etkisi olacaktır.Hisseler koç iştirakleri temettü haberleri etkisiyle düşüş yaşamadılar.Ama düşmeyecekleri anlamına gelmez.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GPG çok kötü yönetiliyor ama yönetici twitter'da tehdit etmiş, yorum yapanları engelleriz diye. Fonun %70'i repoda kalan %30'la da eksi getiri sağlıyorlar.
Bence hisse fonlardan kaymaklı getiri dönemi bitti.koronavirüs siyasi belirsizlikler ve nisan ayında yenirden başlayacak s400 hikayesi vs.kendimize yeni ve stressiz limanlar bulma zamanı geldi.aylık yüzde 2 garanti getiri bi yer bulup demirlayeceğim.ne la bu hop indi hop çıktı.mevduatçı adama ters bunlar .bize göre değil.başlıycam hissesine de fonuna da
Cahile lat anlatmak zordur arkadaşlar..119200 ün önemini anlamamış hamster..
Kırılınca ne olduğunu gördük..Defalarca söyledim, 117 k net stopumdur..Eğer bu seviyelerden risk almayacaksan ne işin var piyasada..
Altın’dayım yoksa bir parça alırdım bu seviyelerden.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri