Sayfa 472/996 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altın da bu seviyeden alınırmı, çok şişmedimi, oda belli değil.
    1650 olacak diyen var, düzeltmesi gelecek diyen var.
    Olumlu bir haber gelse ons kafa üstü çakılacak.
    Herşey şans, kumar işine dönmüş vaziyette.

Ama şunu bilirimki altın alacak olsam fonunu değil gram alırım mutlaka.
    Gece gündüz istediğin gibi al sat.
    Fon elini kolunu bağlıyor insanın.
    İşler iyiye gitmeye başlayınca dolarda gerileyecek ve gram altında düşer. Üstüne bukadar şişmiş ons fiyatıda düşerse vay halimize

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by montoya61 Yazıyı Oku
    Mustafa Bey , döviz fonlarında bir tarafta eurobondlar diğer tarafta kira sertifikaları var. Eurobondlar cdslerden etkileniyor anladığım kadarıyla, 45 gündür takibimde kira sertifikalarıda tahvil faizlerinden etkileniyor izlenimi oluştu bende. Sorum şu kupon ödeme gününde yatırım yapılan kira sertifikası değeri o oranda artarmı? Yarın takip ettiğim fonun yatırım yaptığı 1 sertifikanın %3 dolayında kupon ödemesi var.
    Sn.montoya61 daha önce de söylemiştim kira sertifikalarına biraz uzağım. Ama incelidiğim katılım fonlarında bende kira sertifikalarının mevcut tahvil faizlerinden etkilendiğini düşünüyorum fakat birebir korelasyon kurmak güç. Sığda olsa İkincil piyasası belirliyor sonuçta getirilerini. Tam emin olmamakla birlikte kira sertifikası veya tahvil fark etmez içeride biriken kupon ödemeside fiyatı belirleyen unsurlardan bir tanesi olması gerekir diye düşünüyorum. Yani kupon ödemesi yaptıktan sonra kira sertifikası da değer kaybedecektir o oranda yani fona etkisi düşündüğünüz gibi bir etkisi olmayabilir. Eğer bir etkisi olursa paylaşmanızı bekleriz.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altın da bu seviyeden alınırmı, çok şişmedimi, oda belli değil.
    1650 olacak diyen var, düzeltmesi gelecek diyen var.
    Olumlu bir haber gelse ons kafa üstü çakılacak.
    Herşey şans, kumar işine dönmüş vaziyette.

Ama şunu bilirimki altın alacak olsam fonunu değil gram alırım mutlaka.
    Gece gündüz istediğin gibi al sat.
    Fon elini kolunu bağlıyor insanın.
    Hocam ben al sat yapmam o yüzden , eurobond riskli, nasdaq riskli en güvenli liman altın kaldı

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sn.montoya61 daha önce de söylemiştim kira sertifikalarına biraz uzağım. Ama incelidiğim katılım fonlarında bende kira sertifikalarının mevcut tahvil faizlerinden etkilendiğini düşünüyorum fakat birebir korelasyon kurmak güç. Sığda olsa İkincil piyasası belirliyor sonuçta getirilerini. Tam emin olmamakla birlikte kira sertifikası veya tahvil fark etmez içeride biriken kupon ödemeside fiyatı belirleyen unsurlardan bir tanesi olması gerekir diye düşünüyorum. Yani kupon ödemesi yaptıktan sonra kira sertifikası da değer kaybedecektir o oranda yani fona etkisi düşündüğünüz gibi bir etkisi olmayabilir. Eğer bir etkisi olursa paylaşmanızı bekleriz.
    Bilgi için teşekkür ederim. Durumu yarın paylaşırım.

5.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    İşler iyiye gitmeye başlayınca dolarda gerileyecek ve gram altında düşer. Üstüne bukadar şişmiş ons fiyatıda düşerse vay halimize

Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Hocam ben al sat yapmam o yüzden , eurobond riskli, nasdaq riskli en güvenli liman altın kaldı
    Olumlu ilk haberde ons çakılır gibi.
    Ama o haber gelmedikçe artışa devam eder.
    Haber ya yarın gelirse ya da 3 ay sonra gelirse?
    Şans işi.

6. kvba fonlar eksi yazdı, orta ve uzun vadeli tahvil fonların eksisi çok can yakacak aynı şekilde kira sertifikası fonları da

https://tele1.com.tr/milli-savunma-b...sterdi-132759/

Hulusi Akar'ın demecini okuyunca anlıyorum ki birkaç günlüğüne değil uzun süreli foka battık, nasıl çıkacaklar merak ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Eib fonu hakkinda ne dusunuyorsunuz guvenli liman için girmeyi dusunuyorum valorude 1 gun hersey duzeldiginde borsaya geri donmek icin ideal grafigide cok duzgun 1 yilda %34 kazandirmis 3 ayda yuzde 9 6 ayda %17 ve sepet yapip gma fonuda var guzel performansli onu alanlarda vardi buralarda ne dusunuyorsunuz
    EIB portföyümde olan bir fon. Getirisi BLCYT hissesine bağlı yaklaşık 3-4 aydır portföylerinde bulunuyor. En büyük getiri buradan geliyor zaten. Onun dışında genelde portföyünde %10-15 arası hisse bulunduruyor. 1-2 aydır %5-7 civarına düştü ve ekleme yapmadılar. Bir düzeltme bekliyorlardı sanki hisse eklemek için ve eğer beklentim doğru çıkarsa yine %10-15 civarına çıkacaktır hisse oranı ve başka hisselerde olacaktır getiriyi etkileyecek diye düşünüyorum.

Iyi gitmesi icin , sebeb varmi.cin de su an fanrikalar kapanmis.hammadde tedarik sikintilari var.nisan ayi iyi ihtimal
     Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 472/996 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •