Sayfa 108/784 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 857 - 864 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. ortalamaya bakarsanız zaten saçmalığı farkedersiniz 38 milyon işlem var ortalama 0,757 yani 30 milyon 0,74 ve üzeri işlem var sadece 8 milyonla (bunun 3 milyonu kapanış sonrası 0,72 den) 0,72 kapanış yapan bir kağıt. hiç bir açıklaması yok 30 milyon alış k.y tarafından yapılamayacağına göre ????? mantıklı açıklaması olan varsa yazsın lütfen.
    not: kapanışta 0,78 dahil satışta kalanların toplamı 3 milyon lot

2.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Hakikaten bu coni bizi fena kekledi..özel ajan gibi, nazar boncuğu dağıttı, sonrada kayboldu.. Kınıyorum şiddetli bir şekilde coni yi

VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşlar ben duyduklarımı aktardım. Hatta toplantıya katılan ky'lerin bir çoğu defter değerinin %25 fazlasına kadar geri alım yapılacağından zaten haberdardı. Kap'taki eski bildirimleri bir kurcalayın ben bulursam bende paylaşırım.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yarın, 75 açar.... Demek isterdim ama... Hele yarın olsun da

4.  Alıntı Originally Posted by Bluevelvet Yazıyı Oku
    ortalamaya bakarsanız zaten saçmalığı farkedersiniz 38 milyon işlem var ortalama 0,757 yani 30 milyon 0,74 ve üzeri işlem var sadece 8 milyonla (bunun 3 milyonu kapanış sonrası 0,72 den) 0,72 kapanış yapan bir kağıt. hiç bir açıklaması yok 30 milyon alış k.y tarafından yapılamayacağına göre ????? mantıklı açıklaması olan varsa yazsın lütfen.
    not: kapanışta 0,78 dahil satışta kalanların toplamı 3 milyon lot
    Üsten bastın dedim ya alan satan kendisi. Hisse alımı yapacak adam ağır ağır ilerler öyle uçuşa geçmez salaklık olur

5. Son bar hiç hoş olmadı ..78 yıkar beklerken 72 kapattı ..78 nere 72 nere yarın ola Hayır ola
    """Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
    """Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""

6. Buyrunuz

ŞİRKET PAYLARININ GERİ ALIM PROGRAMI
    Geri Alımın Amacı
    Bazı dönemlerde piyasada oluşan dış etkenler nedeniyle, hisse senetlerinin borsada oluşan fiyatı şirketlerin faaliyetlerde gösterdikleri performansı yansıtmamaktadır. Bu dönemlerde Şirketimizin kendi hisselerini satın alması, diğer tüm yatırım alternatiflerine göre daha iyi bir tercih haline gelmektedir. Genel kuruldan pay geri alımı için alınan yetki ile önümüzdeki dönemde borsada oluşacak fiyat hareketlerinin takip edilmesi ve koşullar gerektirdiğinde Şirketimizin kendi hisselerini satın alabilmesi amaçlanmaktadır.
    Geri Alınabilecek Azami Pay Sayısı
    Şirket’in paylarının en fazla %10’u geri alınır. Mevcut pay sayısı 600.000.000 adet olduğundan alınabilecek pay miktarı 60.000.000 adettir. Sermaye artırımları ile pay sayısının artması halinde %10 nispetine kadar alım yapılabilir.
    Geri Alım İçin Ayrılan Fonun Toplam Tutarı ve Kaynağı
    Geri alım için azami 100.000.000 TL tutarında bir fon kullanılabilir.
    Geri alınan payların toplam bedeli, kâr dağıtımına konu edilebilecek kaynakların toplam tutarını aşamaz.
    Geri Alım Programının Uygulanacağı Süre
    3 yıl
    Payların Geri Alımı İçin Alt ve Üst Fiyat Limitleri
    Payların geri alımlarında alt fiyat limiti 0 (sıfır), üst fiyat limiti ise açıklanan en son tarihli konsolide bilançoda yer alan özkaynak toplamının ödenmiş sermayeye oranının %25 fazlasıdır.
    Genel Kurul’dan Talep Edilen Yetki Süresi ve İşlem Prosedürü
    Yönetim Kurulu genel kurulca kendisine yetki verildiği tarihi takip eden 3 yıl boyunca pay geri alımı ve alınan payların elden çıkartılması konusunda yetkilidir. Bu yetki süresi içerisinde kalmak üzere, yönetim kurulu daha kısa süreli bir veya daha fazla geri alım programı gerçekleştirebilir.
    Yönetim kurulu 3 yıllık yetki süresi boyunca, biten bir geri alım programı sonrasında, tekrar bir geri alım programı başlatmaya karar verebilir. Bu takdirde yukarıdaki prosedür tekrarlanır.
    Yönetim kurulu geri alınan payların tamamını elden çıkarmaksızın satışları sonlandırmakta ve yeni bir geri alım programı başlatmakta yetkilidir.
    Geri Alınan ve Henüz Elden Çıkarılmamış Paylara İlişkin Bilgi
    Şirketimiz tarafından daha önce geri alınmış ve henüz elden çıkarılmamış bulunan pay adedi 3.960.000’dir. Bu payların Şirket sermayesine oranı 0,66%’dır.
    Geri Alım Programının Onaya Sunulacağı Genel Kurul Tarihi
    Geri alım programı 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 10:00’da toplanacak olan genel kurulun onayına sunulacaktır.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Johnny Yazıyı Oku
    Buyrunuz

Geri Alımın Amacı
    Bazı dönemlerde piyasada oluşan dış etkenler nedeniyle, hisse senetlerinin borsada oluşan fiyatı şirketlerin faaliyetlerde gösterdikleri performansı yansıtmamaktadır. Bu dönemlerde Şirketimizin kendi hisselerini satın alması, diğer tüm yatırım alternatiflerine göre daha iyi bir tercih haline gelmektedir. Genel kuruldan pay geri alımı için alınan yetki ile önümüzdeki dönemde borsada oluşacak fiyat hareketlerinin takip edilmesi ve koşullar gerektirdiğinde Şirketimizin kendi hisselerini satın alabilmesi amaçlanmaktadır.
    Şirket’in paylarının en fazla %10’u geri alınır. Mevcut pay sayısı 600.000.000 adet olduğundan alınabilecek pay miktarı 60.000.000 adettir. Sermaye artırımları ile pay sayısının artması halinde %10 nispetine kadar alım yapılabilir.
    Geri alınan payların toplam bedeli, kâr dağıtımına konu edilebilecek kaynakların toplam tutarını aşamaz.
    3 yıl
    Payların geri alımlarında alt fiyat limiti 0 (sıfır), üst fiyat limiti ise açıklanan en son tarihli konsolide bilançoda yer alan özkaynak toplamının ödenmiş sermayeye oranının %25 fazlasıdır.
    Yönetim Kurulu genel kurulca kendisine yetki verildiği tarihi takip eden 3 yıl boyunca pay geri alımı ve alınan payların elden çıkartılması konusunda yetkilidir. Bu yetki süresi içerisinde kalmak üzere, yönetim kurulu daha kısa süreli bir veya daha fazla geri alım programı gerçekleştirebilir.
    Yönetim kurulu 3 yıllık yetki süresi boyunca, biten bir geri alım programı sonrasında, tekrar bir geri alım programı başlatmaya karar verebilir. Bu takdirde yukarıdaki prosedür tekrarlanır.
    Yönetim kurulu geri alınan payların tamamını elden çıkarmaksızın satışları sonlandırmakta ve yeni bir geri alım programı başlatmakta yetkilidir.
    Şirketimiz tarafından daha önce geri alınmış ve henüz elden çıkarılmamış bulunan pay adedi 3.960.000’dir. Bu payların Şirket sermayesine oranı 0,66%’dır.
    Geri alım programı 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 10:00’da toplanacak olan genel kurulun onayına sunulacaktır.

Coni yaktın bizi. İnanmıştık artık 1.00 fiyatlara. Zararımız çok büyük

8.  Alıntı Originally Posted by Johnny Yazıyı Oku
    Buyrunuz

Geri Alımın Amacı
    3 yıl

Kardeşim bu 3 ay önceki hikaye sadece bugün onaylandı resmiyette. Buna güvenip alım satım yapilmaz. Bileğim tek şey 3 ay içerisinde 1 e yakın yerlerde 1-2 tik sürüneceği. Dua edinde daireler eşlerinde patlasın daha çok yatırıma girmesinler. Birilerine şirketi satmak zorunda kalsınlar alanda zaten halkını 1.8 tl ye getirmeden vermez mikrop avni [emoji4]

Sayfa 108/784 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •