Fener karel paritesinde terse geldim bu sefer
Demekki neymis kalkan popoyu indirirlermis
Boyle bi taraflarimiz kalkinca piyasa cok guzel indiriyor)
4.08 uzeri karel kalici olursa eger lotlarimi azaltarakta olsa yerine koymaliyim.
Fener karel paritesinde terse geldim bu sefer
4.08 uzeri karel kalici olursa eger lotlarimi azaltarakta olsa yerine koymaliyim.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
[QUOTE=Sacrosanct;416380]Fener karel paritesinde terse geldim bu sefer
Senin canın sağolsun ustat terse gelmeyen hiçbir insan olamaz sen bu açığı rahatlıkla kapatırsın.keşke herkes sizin gibi dolu dolu olsa.büyük üstat bağfaşa ek alım girdim doğrumu yaptım acaba tekniğinde 1135 üzeri devam diyor.ama endeks çakılırsa bu 2 katı düşüyor
borsada iyi bilançolu kagıt, ucuz kalmış kagıtdan daha değerli örnekleri çok karel petkim sasa eregli aselsan erbos jantsa vb. ucuz kalmışlar fener goltaş doas celebi escom vb. demek istediğim dere geçerken at değiştirilmez. bende aynı hataya düştüm karel ve petkim vardı bozdurdum ucuz ata yatırdım. sonuç ortada ders olsun. borsa demek iyi bilanço demek..
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Sacro açığı kapatmaliyim yazmışsın . Sen alsat işinde çok iyisin . Ben alsat yaptığım kısımda bu endeksi iyi değerlendiremedim. Yanlış anlama ama ; açığı kapatmaliyim diye hırs yapınca daha da kötü oluyor bazen.sen daha iyi bilirsin gerci
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Yer İmleri