Fener karel paritesinde terse geldim bu sefer
Demekki neymis kalkan popoyu indirirlermis
Boyle bi taraflarimiz kalkinca piyasa cok guzel indiriyor)
4.08 uzeri karel kalici olursa eger lotlarimi azaltarakta olsa yerine koymaliyim.
Fener karel paritesinde terse geldim bu sefer
4.08 uzeri karel kalici olursa eger lotlarimi azaltarakta olsa yerine koymaliyim.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
[QUOTE=Sacrosanct;416380]Fener karel paritesinde terse geldim bu sefer
Senin canýn saðolsun ustat terse gelmeyen hiçbir insan olamaz sen bu açýðý rahatlýkla kapatýrsýn.keþke herkes sizin gibi dolu dolu olsa.büyük üstat baðfaþa ek alým girdim doðrumu yaptým acaba tekniðinde 1135 üzeri devam diyor.ama endeks çakýlýrsa bu 2 katý düþüyor
borsada iyi bilançolu kagýt, ucuz kalmýþ kagýtdan daha deðerli örnekleri çok karel petkim sasa eregli aselsan erbos jantsa vb. ucuz kalmýþlar fener goltaþ doas celebi escom vb. demek istediðim dere geçerken at deðiþtirilmez. bende ayný hataya düþtüm karel ve petkim vardý bozdurdum ucuz ata yatýrdým. sonuç ortada ders olsun. borsa demek iyi bilanço demek..
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Sacro açýðý kapatmaliyim yazmýþsýn . Sen alsat iþinde çok iyisin . Ben alsat yaptýðým kýsýmda bu endeksi iyi deðerlendiremedim. Yanlýþ anlama ama ; açýðý kapatmaliyim diye hýrs yapýnca daha da kötü oluyor bazen.sen daha iyi bilirsin gerci
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Yer Ýmleri