Virüs ileri yaştakileri vuruyor ve sistem emeklileri yük olarak görüyor.Virüs gelirse kısa vadede biraz masraf yaparız ama uzun vadede meftaya emekli maaşı ödenmeyeceği için karlıyız diye bakıyorlardır. Ayrıca bu milleti kimse karantinaya alamaz,AIDS ilk çıktığında biz sarımsak yiyoruz,soğan yiyoruz,bize birşey olmaz diyen vatan evlatları vardı.
Yaşlıları etkiliyor olması beni de işkillendirdi. Bu virüs, hükumete karşı yapılmış bir dış güç oyunu olabilir mi ? Adamlar en çok oyu yaşlılardan alıyor.
Yaşlıları etkiliyor olması beni de işkillendirdi. Bu virüs, hükumete karşı yapılmış bir dış güç oyunu olabilir mi ? Adamlar en çok oyu yaşlılardan alıyor.
20 mılyon dolar vererek ölümcül virusten kurtulma aşımı yaptım bir kısmını ihtıyac olur diye ayırdım 1 bitcoin karsılıgı temin edebilirim
20 mılyon dolar vererek ölümcül virusten kurtulma aşımı yaptım bir kısmını ihtıyac olur diye ayırdım 1 bitcoin karsılıgı temin edebilirim
gibisinden tipler cıkar yakında
Korona'ya etkili muska satışlarımız başlamıştır.
DM atabilirsiniz arkadaşlar.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri