Corona ilacı çıkacakmış eli kulağında ama bir kaç milyon daha ölmeli diye bekletiyorlar galiba. Dün Çin bulduk dedi bugün abd bulduk demiş. Hadi bakalım, bizi teğet geçecek yine iyiyiz.
Corona ilacı çıkacakmış eli kulağında ama bir kaç milyon daha ölmeli diye bekletiyorlar galiba. Dün Çin bulduk dedi bugün abd bulduk demiş. Hadi bakalım, bizi teğet geçecek yine iyiyiz.
Cidden çözemiyorum , dış hatlarda çalışan birinin hastalık konusundaki bilgi düzeyi bu seviyede.Aslında çok endişe verici,demek ki havalimanında çalışanlara gereken bilgilendirmeler yapılmıyor,e o zaman bu insanlar kendilerini bilmedikleri bir şeyden nasıl koruyacak,onların arkadaşları ,aileleri vs.
Son dakikalarda altına fena verdiler. Gümüş adeta çakıldı. Gümüş C grubu hisse gibi resmen ocak batırır.
Bir şey olmaz sn maharaj koskoca dünya gümüş piyasasında bir günde yüzde beş düşüşü açıklayacak ne olabilir ki,çok fazla insan yükselişe oynamıştır,onları az bişi şeederler sonra gümüş yoluna devam eder.Ben fazla hareket oldu mu hemen haftalık ve aylık gafikleri açıyorum son on yıla bakıyorum.O zaman düşmüş çıkmış pek de anlamlı bir hareket olmadığını anlıyorsunuz.Daha maç başlamadı.
teşekkürler sn hkm sn maharaj.
Son düzenleme : shorts; 26-02-2020 saat: 00:43.
Yer İmleri