Sayfa 65/564 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 4508 madde; 513 - 520 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by KARTACA Yazıyı Oku
    Bence iktidar sorunu var dikelemiyor
    Bu Ağa gazla çalılmıyor onu anladık.Sakarya dedik Fırat dedik aaa.Yarın sistem değiştirelim.

2. Tam bir istikrar abidesi! Bugüne kadar yatırımcısını hiç yanıltmadı... Ne olmayacağını çok iyi biliyoruz...

3.  Alıntı Originally Posted by yavuz1514 Yazıyı Oku
    Tam bir istikrar abidesi! Bugüne kadar yatırımcısını hiç yanıltmadı... Ne olmayacağını çok iyi biliyoruz...
    Evet hemde ne İstikrar..2010 yılı fiyatlarına bile gelemedi...birde borsa gevserse o zaman istikrarın alasini gösterir varyemez patron...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

4.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Evet hemde ne İstikrar..2010 yılı fiyatlarına bile gelemedi...birde borsa gevserse o zaman istikrarın alasini gösterir varyemez patron...
    Ben ek alım yaptım bugün 1135 üzeri devam edilir bu kağıt.bir giderse herkes arkasından bakacak.1135 üzeri rahat olun dostlar.

5.  Alıntı Originally Posted by hasakkaya Yazıyı Oku
    Ben ek alım yaptım bugün 1135 üzeri devam edilir bu kağıt.bir giderse herkes arkasından bakacak.1135 üzeri rahat olun dostlar.
    İnşallah o günleri görürüz..(10 yılda bitecek neredeyse) oğlana devrettim bir kısmını hisselerin. Bir 5 yıl daha bekleyebiliriz artık sorun yok. Arsa aldım beklesin mantığı..bol kazançlar..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

6. Sayın belekkimi yaklaşık olarak bagfs bulaşma tarihimiz aynı 2009 gb 75/76 tl iken ilk alım bu formdan çok kimseler geçti bizim patron kimseye zırnık koklatmama konusunda sanırım yeminli ama bizde de en az onun kadar inat yaptı bu mendebur kağıt bakalım filmin sonu nasıl bitecek eskilerden ( recidivist ,İsmail ve şuan hatırlamadığım nice kimseler geldi geçti) devam eden o tarihten az kimse kaldı yada yazmayıp benim gb sessiz takipçiler) bu formda en uzun yazanlardan biriside sizsiniz. dilerim sonunda bekleyişimizin karşılığını alırız hayırlısıyla...bedelsiz hikayesiyle karlılık temettü yatırım derken yaklaşık on yıl gitti...

7.  Alıntı Originally Posted by yavuz1514 Yazıyı Oku
    Sayın belekkimi yaklaşık olarak bagfs bulaşma tarihimiz aynı 2009 gb 75/76 tl iken ilk alım bu formdan çok kimseler geçti bizim patron kimseye zırnık koklatmama konusunda sanırım yeminli ama bizde de en az onun kadar inat yaptı bu mendebur kağıt bakalım filmin sonu nasıl bitecek eskilerden ( recidivist ,İsmail ve şuan hatırlamadığım nice kimseler geldi geçti) devam eden o tarihten az kimse kaldı yada yazmayıp benim gb sessiz takipçiler) bu formda en uzun yazanlardan biriside sizsiniz. dilerim sonunda bekleyişimizin karşılığını alırız hayırlısıyla...bedelsiz hikayesiyle karlılık temettü yatırım derken yaklaşık on yıl gitti...
    Aynen dediğiniz gibi..bizim hissedeki hikayemiz Dallas gibi..bakalım film mı bitecek yoksa bizim sabrımız mı..bu gidişle patron çok daha yatırımci torpuler..

8.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Aynen dediğiniz gibi..bizim hissedeki hikayemiz Dallas gibi..bakalım film mı bitecek yoksa bizim sabrımız mı..bu gidişle patron çok daha yatırımci torpuler..
    ürünler kekleşiyor patron e adamları ky kekliyor, oyun devam ediyor..

Sayfa 65/564 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •