Sayfa 886/999 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Yunanistan ve Bulgaristan kapilari.
    Yani Bulgaristan ve Yunanistanın kapıları açıp buyrun gelin diyeceklerini mi hayal ediyorsunuz?

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hatay Valisi Doğan: Şehit sayısı 22'ye yükseldi / NTV Son dakika
    ortalıkta gezen iddialar doğruysa durum çok daha vahim.

3. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Suriye'den gelen haberlerle ilgili sorumlu yayıncılık yapılması gerektiğini vurguladı.

....

Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    Yani Bulgaristan ve Yunanistanın kapıları açıp buyrun gelin diyeceklerini mi hayal ediyorsunuz?
    Tel orgulerlemi önleyecekler gecişi, yoksa makinaliylanmi tarayacaklar, samimî soruyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Uluslararası ilişkilerde kural orman kanunudur.Akıllı olan hızlı olan güçlü olan kimse onun dediği olur.Bizde gücümüz neyse cevap vereceğimiz vermemiz gereken bir durumla karşı karşıyayız.Devletsek bu artık şart.Suriyede ne işimiz var falan artık geride kaldı.Şu andan sonrası başka.Ama aklıma takılan hem amerika hem rusya bizi zorla savaşa sokmak ister gibi davrandılar son zamanlarda.Sanki bir tuzağa çekiliyoruz gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Temel idama mahkum olmuş...son sözün ne demişler...ha baa bu ders olsun demiş..

Toplumumuz yıllardır hemen bir çok konuda inanılmaz baskı altında...buna bir de giderek daha da yaygınlaşan ekonomik zorluklar eklendi...

cinayetler, intiharlar, iflaslar, borç takipleri, davalar bitmeyen hukuki davalar...cinnet seviyesindeyiz haberimiz yok...

Suriye, Libya, korona bu duruma tüy dikti... Ekşi sözlükte bu gece okuduklarım bir nevi paranoya.yarinsa, yönetime, otoriteye duyulan güvensizlik...

zor durumdayız
    Bu ülke çook büyük zorluklardan geçti Bora abi, siz bizleden daha çok gördünüz geçirdiniz. Bu zor günlerde geçecektir biiznillah.
    Şu dolar başılığında para konuşmak vardı amma şartlar öyle bir garip hale döndü ki sözün bittiği yere doğru gidiyoruz resmen.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tel orgulerlemi önleyecekler gecişi, yoksa makinaliylanmi tarayacaklar, samimî soruyorum.
    sudi arabistan kanal kazıp içine timsah doldurmustu. Canları tatlı olmasa kacmazlardı ıkıtane sıkınca gerı donerler

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Herşeyi yaparlar hiç merak etmeyin. Yunanistanın da Bulgaristanın da nasıl muamele ettiğini çok iyi biliyorum mültecilere ve gözlerimle gördüm. Ayrıca Türkiyenin böyle bir karar alma kapasitesi ve hakkı da yok. İmzalanmış anlaşma var 2016 da yanlış hatırlamıyorsam. Bunlar boş laflar bana göre. Atı alan Üsküdarı geçti.

Sayfa 886/999 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •