Sayfa 986/1032 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: HALK Cafe - I

ABD’nin NATO Daimi Temsilcisi Kay Bailey Hutchison, Suriye’deki gelişmeler bağlamında, Türkiye’nin Rus S-400 hava savunma sistemlerinden vazgeçeceğini umduklarını belirtti.

Hutchison, bugünkü basın toplantısında, Türkiye’ye, S-400’leri almaması gerektiğini anlatmaya çalıştıklarını belirterek, “Umarım Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bizim onların geçmişinin ve geleceğinin müttefiki olduğumuzu ve S-400’ten vazgeçmeleri gerektiğini görür” dedi.

Hutchison, Suriye’de şu anda gelişen durumun, “Türkiye ve Rusya arasında yaşanan her şeye ağır basması” gerektiğini söyledi.

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib ve S-400 konularının farklı olduğunu dile getirmişti.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    7 milyondan 1 tık fazla mülteci rakamı söyleniyor, İDLİB dahil. Fakat askeri güç olarak ya çok zayıfız, yada kendimize aşırı güveniyoruz. Tamam oradasın ama en kötü habersiz bir hava saldırısı düşünülmeliydi. Önce basit bir inşaat yap ileri hatlara giderken sonra gir.
    Benim bildigim Turkiye orada savas ucagi ucuramiyor. Akar in aciklamalarindan anladigim kadariyla tamamen rusyaya guvenip asker gondermisiz. Yani hava destegimiz olmamis

Hatta dun yaralilari almak icin helikopter bile ucuramamisiz

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    5-6 milyon mülteci var, 1 milyon gitse avrupa değil dünya karışır.
    Avrupanin nufusu 800 milyon. Multeciler homojen sekilde dagilsa sorun yaratmaz ki bazi ulkelerin is gucu icin multeciye ihtiyaci var zaten.

Ben cok bir etkisinin olacagini dusunmuyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Benim bildigim Turkiye orada savas ucagi ucuramiyor. Akar in aciklamalarindan anladigim kadariyla tamamen rusyaya guvenip asker gondermisiz. Yani hava destegimiz olmamis

Hatta dun yaralilari almak icin helikopter bile ucuramamisiz

ordu yönetim milli güvenlik yönetmekle aynı değil, liyakat olmadan yapılan tek taraflı atamalar ile elimizdeki tüm bakanlıklar ülkemizi ve bizi malasef temsil edemiyor, bir tek milli eğitim bakanı hariç. o adam konuşurken bu işi bildiğini ve dirayetli olduğunu gösterebiliyor. Sayın AKAR2'n bugün sınıra gidip, 300-500 rejim üyesi öldürmesi bize bir etki etmiyor.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Avrupanin nufusu 800 milyon. Multeciler homojen sekilde dagilsa sorun yaratmaz ki bazi ulkelerin is gucu icin multeciye ihtiyaci var zaten.

Ben cok bir etkisinin olacagini dusunmuyorum.

Is gucu olayi abartilmis. Is gucu icin yeni alinan Avrupa ulkelerinin insanlari kullaniliyor. Slovakya, Hirvatistan, Romanya, vs. Ayrica multeciler cok fazla cocuk yapiyor ve sisteme yuk. Danimarka gelen multeciye ukesine donmesi icin 5 bin euro veriyordu bir aralar.

AB ulkeleri ve halklari istemiyor multecileri, bu yuzden milliyetci partiler basa gelmeye basladi. Kendi ulkelerinde kaos cikiyor. Bu konu onlar icin onemli.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Is gucu olayi abartilmis. Is gucu icin yeni alinan Avrupa ulkelerinin insanlari kullaniliyor. Slovakya, Hirvatistan, Romanya, vs. Ayrica multeciler cok fazla cocuk yapiyor ve sisteme yuk. Danimarka gelen multeciye ukesine donmesi icin 5 bin euro veriyordu bir aralar.

AB ulkeleri ve halklari istemiyor multecileri, bu yuzden milliyetci partiler basa gelmeye basladi. Kendi ulkelerinde kaos cikiyor. Bu konu onlar icin onemli.
    Valla ben hicbir avrupalinin cop topladigini insaatta calistigini vs gormedim. Bu isleri genelde afrikalilar yapiyor. Suriyeliler keyiflerine duskun olduklari icin kebapci falan aciyorlar.

Demek istedigim her ulke kendi ekonomik gucu kadar suriyeli gocmen alabilir. Eger bu sekilde dagilirsa sikinti yaratmaz ama bizde ki gibi bir yere yigilirsa iste o problem

7. Bir Yüzbaşımızın ismi var, diğerler 23-24 yaşlarında tamamı tezkere terk eden uzman erler. Henüz tamamının illeri belli olmadı. Onları takip ediyorum, marmara bölgesinde bir il görürsem giderim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Hani çocuk düşünce baba kapıya vurur yere vurur çocuk sussun ağlamasın diye bizimkiler o hesap bizde onu vurduk gördün mü akillim...kafasındalar...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Sayfa 986/1032 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •