Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7985 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Dostum müzik notası vermemişsin, ültimatom yok savaş ilan etmemişsin Rusya 'ya . Neye dayanarak kapatacağız ki . Suriye 'ye bile savaş ilanımız yok.

Misli adında gonyalı bilim adamlarının geliştirdiği bir füzemiz var canımızı sıkana onunla karşılık veriyoruz.
    Ben artık bu misli geyiğindende sıkıldım,ölen askerimiz insan,bir aile babası,bir evlat,sen 100 misli kişi veya araç gereç i vurunca geri geliyor mu? ne yapıyoruz mahallede maç mı?

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ben artık bu misli geyiğindende sıkıldım,ölen askerimiz insan,bir aile babası,bir evlat,sen 100 misli kişi veya araç gereç i vurunca geri geliyor mu? ne yapıyoruz mahallede maç mı?
    O ondan değil sn watcher.Herkese tartışma esnasında bir cevap hakkı verilmiş oluyor.Misal iktidarı seven bir arkadaşınız var ,ya bu suriye işi yanlış oldu çok şehit veriyoruz boşu boşuna dediğiniz zaman adamın vereceği cevap hazır olmuş oluyor.Misliyle cevap verdik şu kadar suriyeli öldürdük falan denebilmesi lazım.Bu olayı fiilen yaşadım da ondan biliyorum,otomatiğe bağlanmış bir cevap geldi,o anda anladım bir nevi subliminal zihinsel formatla karşı karşıyayım anladım,hemen konuyu kapattım.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O ondan değil sn watcher.Herkese tartışma esnasında bir cevap hakkı verilmiş oluyor.Misal iktidarı seven bir arkadaşınız var ,ya bu suriye işi yanlış oldu çok şehit veriyoruz boşu boşuna dediğiniz zaman adamın vereceği cevap hazır olmuş oluyor.Misliyle cevap verdik şu kadar suriyeli öldürdük falan denebilmesi lazım.Bu olayı fiilen yaşadım da ondan biliyorum,otomatiğe bağlanmış bir cevap geldi,o anda anladım bir nevi subliminal zihinsel formatla karşı karşıyayım anladım,hemen konuyu kapattım.
    sn. hkm. benim anlamadığım işin finansal matematiği gözüyle bakınca;
    yani adamlar. burdaki Suriyeliler dersek adına.
    geçici sığınma statüsünde ya, sende bypass istasyondalarmış gibi duruyor gözükürken, hem harcama cepten gidiyor, BM diyor ki , ya bunlar geçici zaten dolayısıyla para vermeyiz. insaniyet namına sende kalacaklar zaten kısa süre (ama işin esası farklı)
    mültecide ise , ya mahkemeyi kurup şahıs şahıs tek tek, eldeki niteliklere bakıp yargı ile tamam kalsın ya da geri gönderilsin, oluyor, statü. O durumda para musluklarını biraz açıyor olduklarını düşünüyorum BM tarafının.
    kararsız kalınca ise, hem adam sende kalıyor ve hem de mali destek yok.
    bilmiyorum yanılıyor da olabilirim.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    sn. hkm. benim anlamadığım işin finansal matematiği gözüyle bakınca;
    yani adamlar. burdaki Suriyeliler dersek adına.
    geçici sığınma statüsünde ya, sende bypass istasyondalarmış gibi duruyor gözükürken, hem harcama cepten gidiyor, BM diyor ki , ya bunlar geçici zaten dolayısıyla para vermeyiz. insaniyet namına sende kalacaklar zaten kısa süre (ama işin esası farklı)
    mültecide ise , ya mahkemeyi kurup şahıs şahıs tek tek, eldeki niteliklere bakıp yargı ile tamam kalsın ya da geri gönderilsin, oluyor, statü. O durumda para musluklarını biraz açıyor olduklarını düşünüyorum BM tarafının.
    kararsız kalınca ise, hem adam sende kalıyor ve hem de mali destek yok.
    bilmiyorum yanılıyor da olabilirim.
    İşim mali kısmının pek önemli olduğunu sanmıyorum,elbet bizim açımızdan önemli de neticede artık konu bitti,bunlar burda kalacaklar.Biraz daha zaman geçsin fiili durum olacak,zaten mecburen vatandaşlık vereceksin.BM nin kendi parası varmı ki bize versin,benim bildiğim en son trump bu kurumlara artık gerek yok falan diyordu,bu kurumları da finanse eden zaten amerika.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •