-
GSRAY - Galatasaray Sportif
Değerli TH tekrar hoşgeldiniz. Elinizde spor hissesi olmadığı halde yakından takip ettiğinizi biliyorum. Daha sık yazarsanız sevinirim.
Spor hisselerinin şampiyonluk belli olduktan sonra çakılacağına ya da çok yükseldiğine inanmıyorum. Çünkü henüz $ bazında çok yüksek değil. Aşağı ve yukarıya doğru ani hareketlerin olmasını buradaki ky iyi değerlendiremiyor. Belli başlı insanların veya kurumların yaptığını, kağıdın sahibi olduğunu sanıyorlar. Aslında yabancı kurum olsun yerli paralılar olsun kumar kağıtları olduğunu,çok hızlı hareket ettiğini biliyor. Sonuçta brokerler genç olduğundan ve para ceplerinden çıkmadığından ani hareket edebiliyorlar. Endeks kötü olduğunda sporların ters hareket etmesi bu yüzden. Brüt takas ve açığa satış yasaklanınca işlem hacmi on kat düştü. Ama yükseliş trendi gerçeği,borçların azalması ve haziranda Avrupa şampiyonasında müthiş yerli futbolcu değerlenmesi olacağını düşünüyorum Önümüzdeki senelerde Türk futbolu dünyada daha ilgi çekici ve para kazandıracağını öngörüyorum. Alınan önlemler sayesinde ve Ali Koç gibi ayağı yere basan başkanlar sayesinde oldukça karlı şirketler olacaklardır. Başkanların har vurup harman savurduğu dönemler bitmiştir. Kanımca spor hisseleri bankalar gibi ,ereğli ,tüpraş gibi endeksin ağır kağıtları olacak.
Başka sektörden örnek vermek gerekirse yıllar önce Türkiyede yılda sadece 3-4 film çevriliyordu. Yeşilcam dibe vurmuştu. İnsanlar sinemaya gitmiyordu. Şimdi dizi sektörü Abd’den sonra geliyor[emoji4]Türk dizileri 100 ülkeden fazla ülkede seyrediliyor
http://www.sporx.com/galatasarayin-2...SXHBQ834447SXQ
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri