Sayfa 817/996 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Eksi getirmiş üstad.
    Teşekkürler katkınız büyük.
    yanlış girmişler üstad yeni değer 0,0768.
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

2. cuma gübnü ziraat katılım endeksindeki eksi 0,57'ye rağmen endeks fonunun 0,31 eksi yazması ve portföyümdeki yüzde 20'lik fonun yarısını zararsız bir şekilde yüzde ona indirmem, Allah'ımın lütfu olsa gerek. şu pis ortamda nasıl hata yapıyoruz böyle. bu doymak bilmeyen nefis bizlerde olduğu sürece hiç şüpheniz olmasın ne kadar da güzel kazansak günün birinde fazlasıyla elimizden alırlar. yani burada kazanıp yine burada batarız ve bu kısır döngü, sürer gider. nefsine duygularına hakim ve disiplinli olan az sayıda arkadaşımız belki daha güzel işler çıkarabilirler ama ben açık söylemek gerekirse bu katagoriye gireceğimi sanmıyorum. hisse olayını bıraktığım gibi şu fon olayını da bırakmamın zamanının geldiğini düşünüyorum artık. yaşım 45 oldu, yavaş yavaş yaşlanıyorum ve artık şu pis işleri bırakıp biraz daha ebedi yolculuk hazırlıklarına odaklanma zamanı diye düşünüyorum. her gün sitres her gün sitres bu ne ya. huzur, kesinlikle paradan daha önemli. burak arslan hafta sonu yutuba bir video atmış izlemenizi öneririm. kısaca özetlemek gerekirse 20 yılı aşkındır bu işi yaptığını ve bu işlerin hiç te kolay olmadığını, sitresli olduğunu samimi şekilde anlatmış. insanların kendilerine imrendiklerini ama gece gündüz gündem takip edip kazanmanın yanı sıra ciddi paralar da kaybettiklerini falan anlatıp bu piyasada helal para kazanmanın çok zor olduğunu ve birilerinin bazı şeyleri önceden haber alarak haksız kazanç sağladıklarını falan anlatmış. geçen yıl hisse olayını bırakmıştım. bu yılın da hisse fon olayını bıraktığım yıl olmasını yüce Rabb'imden en içten duygularımla diliyorum. Rabb'im bu illetten beni ve kurtulmak isteyen tüm kardeşleri kurtarsın, amin.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    yanlış girmişler üstad yeni değer 0,0768.
    Bilgilendirme için teşekkürler üstad.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    cuma gübnü ziraat katılım endeksindeki eksi 0,57'ye rağmen endeks fonunun 0,31 eksi yazması ve portföyümdeki yüzde 20'lik fonun yarısını zararsız bir şekilde yüzde ona indirmem, Allah'ımın lütfu olsa gerek. şu pis ortamda nasıl hata yapıyoruz böyle. bu doymak bilmeyen nefis bizlerde olduğu sürece hiç şüpheniz olmasın ne kadar da güzel kazansak günün birinde fazlasıyla elimizden alırlar. yani burada kazanıp yine burada batarız ve bu kısır döngü, sürer gider. nefsine duygularına hakim ve disiplinli olan az sayıda arkadaşımız belki daha güzel işler çıkarabilirler ama ben açık söylemek gerekirse bu katagoriye gireceğimi sanmıyorum. hisse olayını bıraktığım gibi şu fon olayını da bırakmamın zamanının geldiğini düşünüyorum artık. yaşım 45 oldu, yavaş yavaş yaşlanıyorum ve artık şu pis işleri bırakıp biraz daha ebedi yolculuk hazırlıklarına odaklanma zamanı diye düşünüyorum. her gün sitres her gün sitres bu ne ya. huzur, kesinlikle paradan daha önemli. burak arslan hafta sonu yutuba bir video atmış izlemenizi öneririm. kısaca özetlemek gerekirse 20 yılı aşkındır bu işi yaptığını ve bu işlerin hiç te kolay olmadığını, sitresli olduğunu samimi şekilde anlatmış. insanların kendilerine imrendiklerini ama gece gündüz gündem takip edip kazanmanın yanı sıra ciddi paralar da kaybettiklerini falan anlatıp bu piyasada helal para kazanmanın çok zor olduğunu ve birilerinin bazı şeyleri önceden haber alarak haksız kazanç sağladıklarını falan anlatmış. geçen yıl hisse olayını bırakmıştım. bu yılın da hisse fon olayını bıraktığım yıl olmasını yüce Rabb'imden en içten duygularımla diliyorum. Rabb'im bu illetten beni ve kurtulmak isteyen tüm kardeşleri kurtarsın, amin.
    Hayrani baba
    Yazdiklariniz tecrube iceriyor ve cok degerli
    Ama bizim toplum uzun okumayi sevmez
    Kisa kisa sik sik yazsaniz daha faydali olur kanaatindeyim
    Gordugum kadariyla okuyup teyitleyen pek yok
    Bu okuma tembelligini gosteriyor 🤗

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ey gram
    Biliyorum
    Seni almadigim her gecen gun pisman olacagim lakin aşı bulunursa ons kanadin eksik kalabilir
    Bu sebeple dunyanin en guzel kadinlarinin oldugu ulkeyi gozetlemeye basladim...uk daaaaaa rusyami zannettiniz
    Yapmayin daaa
    Sterlin sterlin
    Ne anladiniz iciniz kotu
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar takip ettiğim kadarıyla Webster üstad altına ısrarlı şekilde işaret gösterdi.
    Ben yararlanamadım ama üstadı kutluyorum.
    Aksine altın ve FX pozisyonumu kapattım.
    Evet emmi bakin bunu 4 martta yazmisim...

6.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Bugün borsa ekside açar büyük ihtimalle
    viop -3,50 civarı
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bildiğiniz petrol fonu var mı ağalar

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aes var, tge içinde de az olsa vardı sanırım kontrol edersiniz.

Sayfa 817/996 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •