cuma gbn ziraat katlm endeksindeki eksi 0,57'ye ramen endeks fonunun 0,31 eksi yazmas ve portfymdeki yzde 20'lik fonun yarsn zararsz bir ekilde yzde ona indirmem, Allah'mn ltfu olsa gerek. u pis ortamda nasl hata yapyoruz byle. bu doymak bilmeyen nefis bizlerde olduu srece hi pheniz olmasn ne kadar da gzel kazansak gnn birinde fazlasyla elimizden alrlar. yani burada kazanp yine burada batarz ve bu ksr dng, srer gider. nefsine duygularna hakim ve disiplinli olan az sayda arkadamz belki daha gzel iler karabilirler ama ben ak sylemek gerekirse bu katagoriye gireceimi sanmyorum. hisse olayn braktm gibi u fon olayn da brakmamn zamannn geldiini dnyorum artk. yam 45 oldu, yava yava yalanyorum ve artk u pis ileri brakp biraz daha ebedi yolculuk hazrlklarna odaklanma zaman diye dnyorum. her gn sitres her gn sitres bu ne ya. huzur, kesinlikle paradan daha nemli. burak arslan hafta sonu yutuba bir video atm izlemenizi neririm. ksaca zetlemek gerekirse 20 yl akndr bu ii yaptn ve bu ilerin hi te kolay olmadn, sitresli olduunu samimi ekilde anlatm. insanlarn kendilerine imrendiklerini ama gece gndz gndem takip edip kazanmann yan sra ciddi paralar da kaybettiklerini falan anlatp bu piyasada helal para kazanmann ok zor olduunu ve birilerinin baz eyleri nceden haber alarak haksz kazan saladklarn falan anlatm. geen yl hisse olayn brakmtm. bu yln da hisse fon olayn braktm yl olmasn yce Rabb'imden en iten duygularmla diliyorum. Rabb'im bu illetten beni ve kurtulmak isteyen tm kardeleri kurtarsn, amin.
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer mleri