Sayfa 829/996 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Fondasim
    Hakkinda hayirlisi.uzun vadede min 2 3 yilda gayrimenkul kazandirir.
    4 yilda 1 daire sattim cesitli yerlerde 3 daire aldim aldiklarimin 2 sini yine sattim
    Totalde hepsinden kardayim
    Ortalama yillik % 25 gibi
    Yerler ist. Antalya

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    burası da merkezi, konya zafer meydanına ve alağaddin tepesine beş dakikada gidilir. bir çok yere yürüyerek gezerek gidip işini alledersin. bu fon işi insanı yoruyor. cuma günü Allah'tan yarısını satıp yüzde ona düştüm. bu gün maliyet düşürmek için dahi almadım. bıktuım bu işlerden artık.

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    burası da merkezi, konya zafer meydanına ve alağaddin tepesine beş dakikada gidilir. bir çok yere yürüyerek gezerek gidip işini alledersin. bu fon işi insanı yoruyor. cuma günü Allah'tan yarısını satıp yüzde ona düştüm. bu gün maliyet düşürmek için dahi almadım. bıktuım bu işlerden artık.
    Hayirlisi.bu ara bekle gor iyidir

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. İngiltere%8,1 düşmüş

4.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Eee o kadar çer cöp toplarsan düsüşleride boyle olur tabi biz biliyorduk boyle olacagini sert dusecegini o kadar cok hisse topladilarki 40 kusur falan vardi az az çikarsalardi keşke tereyağli balli ekmeği yiyen yedi son 1 aydakiler salçali ekmek yiyor tcd de.
    geçen yılki rallide hep spekilatif hisseler uçtu. sanırım bu uçuştan da en büyük nasibi tcd aldı ama uçuş yüksek olunca çakılma da o derece şiddetli oluyor demek ki. sonuçta da "hastamızı kaybettik, ruhuna fatiha" diyeceğiz her halde

5.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    100bin bende aldım buralar riski düşük yerler. Herkes panik yaparken al felsefe bu gibi.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    10k 'da ben yapıştırdım öğleden sonra denemek için 11'i gerçekleşecekmiş

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    geçen yılki rallide hep spekilatif hisseler uçtu. sanırım bu uçuştan da en büyük nasibi tcd aldı ama uçuş yüksek olunca çakılma da o derece şiddetli oluyor demek ki. sonuçta da "hastamızı kaybettik, ruhuna fatiha" diyeceğiz her halde
    400 milyona giden portfoy buyuklugu bugun 193 milyona dusmuş bulunmakta bugunde bayaği zarar yazar fonu sifirlamaya doğru gidiyorlar iyiydi rahmetli.

7. cuma günü doğru bir kararla ppf'ye geçmiştim. bu gün durumlar nasıl? invenstingte bir yıllık eksi 1 aşapıda. bir yıl altı bonolara galım mı geliyor? yoksa bir yanlışlık mı var?

8. Dow Jones 0,98 düşüşte

Sayfa 829/996 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •