Sayfa 832/996 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Aes için takip linkini buldum
    https://finance.yahoo.com/quote/%5ESPGSCLP/

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ham petrol şu anda işlem görüyor ama bu sayfada işlem geçmiyor ! bağlantı tam nasıl oluyor anlamadım.

2. yanlışım yoksa 104,200 seviyeleri 200 günlük ortalamalar ve normalde burada tutunması beklenir. şu an normal olan hiç bir durum olmadığı ve burada da tutunamadığı durumda ise son kale 99'lar olur. orası da tutmazsa zaten diyecek bir şey kalmaz. yüzde on fonda olduğum halde bunları yazıyorum. normalde bu gün bir yüzde onluk daha alıp maliyet düşürmem gerekiyordu. risk algımız ne kadar değişmiş.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    AFT de AES gibi olur mu acaba korkmaya başladım

4. Borsanın bu hali fonların 1 yıllık getirisini alacak gibi Fed boşuna erkenden faiz indirmedi bir şeyler biliyor olmalı

5. Warren Buffett ne diyor?

Elon Musk ne diyor?

Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    AFT de AES gibi olur mu acaba korkmaya başladım

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Eib dağılımı ne zaman açıklar.
    Takip ediyorum bende bu ortamda umarim hisseleri artirmazlar repo orani %69 du suan %57 lerde birazcik hisse artmis ya hisse almislar yada hisse eklemişler görecez bakalim kapta gorursen yaz burayada

7. Burdan bir arkadaş paylaşmıştı buraya paralel oluyor diye yarın test edelim buradaki çıkacak mı
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    ham petrol şu anda işlem görüyor ama bu sayfada işlem geçmiyor ! bağlantı tam nasıl oluyor anlamadım.
    SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Türk borsasında fazla düşüş olacağını sanmıyorum. Zaten beleşin beleşi hisselerimiz. Yatayda az düşerek debelenir durur.

Corona virüsü ve ucuz petrol Türkiye ye olumlu bile yansıyabilir. Kimbilir? Ama çok olumsuz düşünmeyin. Tersine Türk borsası biraz düşerek sonra diğerlerinden daha fazla artarak turu tamamlayabilir.

TCMB son zamanlarda çok akıllı hareketler yaptı. İnanılmaz altın topladı. Elindeki 50 milyar $ lık Amerikan hazinesini geçen sene sattı ve komple ALTIN alarak hazinesine kattı.

Suriye konusunda da herşey Türkiye nin istediği gibi gidiyor.

Göçmenleri de göndermeye başladık. Artık Avrupa düşünsün. Ekonomimize yükü çok azalacak göçmenlerin.

RTE hayatının en iyi hareketlerini yaptı son 9 aydır. Açıkcası bir ALTIN yatırımcısı olarak Türkiye borsasının diğer borsalardan daha olumlu ayrışacağını düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    yanlışım yoksa 104,200 seviyeleri 200 günlük ortalamalar ve normalde burada tutunması beklenir. şu an normal olan hiç bir durum olmadığı ve burada da tutunamadığı durumda ise son kale 99'lar olur. orası da tutmazsa zaten diyecek bir şey kalmaz. yüzde on fonda olduğum halde bunları yazıyorum. normalde bu gün bir yüzde onluk daha alıp maliyet düşürmem gerekiyordu. risk algımız ne kadar değişmiş.

Sayfa 832/996 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •