Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Tüm dünyada kıyamet koparken Ocak ve Şubat rakamları çok iyi sinyaller veriyor / CnnTürk
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Tüm dünyada kıyamet koparken Ocak ve Şubat rakamları çok iyi sinyaller veriyor / CnnTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Suudi Arabistan, koronavirüs nedeniyle Umman, Fransa, Almanya, Türkiye ve İspanya'ya seyahatleri yasakladı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bıst100 günü (%5,54)6.076,51 puan düşüşle 103.524,02 puandan kapattı, işlem hacmi 8,33 milyar tl
Dönmez: EPDK, ham petrollerdeki ve diğer maliyetlerdeki değişimin hangi oranlarda pompaya yansıyacağını belirlemiş durumda
Ne ülke arkadaş.
Şimdi İzlanda da olsan sadece kaç kilo balık tuttuğun konuşulurdu.Ne kadar tek düze.
Net flix dizisi gibi ülkemiz var sırf adrenilin.
SEVİYORUM BU ÜLKEYİ.
S&P 500 VIX 51,12 61,62 41,94 +9,18 +21,89% 20:21:46...ölüm ve korku endexsi 60 üstünde,önce belrtmiştim 2008 ile benzeştiği için.
https://tr.investing.com/indices/volatility-s-p-500
2008'de 60 üstüne atmamış,üstelik borsalar buna göre hala pirimli,ilginç![]()
Yer İmleri