Sayfa 194/1002 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Viop - XIII

1. ABD de havacılık şirketleri çok etkilenebilir gerçi yurt dışı uçuşlarda diğer ülkeler daha yoğun. Lufthansa şirketi hissem olsa beni hastaneye kaldırmış olurlardı.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Dolares te iyi sıkışıyor...
    15 m de güzel bir elmas formasyonu oluştu...
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

3.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Bu gözler fdj da -%11 i de gördü ya...
    DAX daha sağlam. Yarın bizimki nasıl bir gap yapar?
    Dow a mı dax a mı uyar
    Son günlerde Dow böyle düşünce ertesi gün vadelisi toparliyor. Yarın için 95.000 beklentim devam ediyor

4. Üçüncü devre kesici kaçta giriyodu devreye 20 mi

5. yarın beklediğim 87.000 gelecek gibi...

1 şubattaki şu analizimi hatırladınız mı?

he bu kadarını bekliyormuydum hayır...

87.000 de paramın %30 ile alım yapıcam.

önceden dow -1 yapınca titrerdik..şimdi -10 yapıyor tın..her şey psikolojik..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ölüm değilde vaka sayısındaki artış önemli.

şuan gerçekte vaka sayısı kaç bence kimse bilmiyor. zatenvirüs kapan kişi bile şuan bende virüs varmı onu bile bilmiyor.
    Değerli kardeşim yazdıklarına çok güldüm , yanlış anlama küçümsemek için ayıplamak için değil gülmemin sebebi vaka sayısı demişssin bunların sayısı yani bunları gökte aramaya gerek yok dediğin vakalar batanlar çıkanlar borsamız da oluyor.Kısaca ortada virüs felan yok yani borsa da batanlar çıkanlar var. İnşallah yarın tepki gelirde biraz moraller düzelir.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Son günlerde Dow böyle düşünce ertesi gün vadelisi toparliyor. Yarın için 95.000 beklentim devam ediyor
    Umarım istediğin/düşündüğün olur...
    Yine de bir sürü risk varken çok büyük çıkışlar ve devamlılıklar şimdilik beklememek gerekli....
    YAZIP ÇİZDİKLERİM
    YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
    FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

Sayfa 194/1002 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •