Sayfa 189/1003 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Dostum pegasus mu sığ tahta? kaç milyonluk alıyorsun korktum şimdi
    Pegasus, TAV... bunlar sig tahtalar. Istedigin zaman alip istedign zaman satamiyorsun. Karanlik odada alacaksin ancak. Ya da butun gun oturup islem yapacaksin. Ben TAV'dan cok cektim. Full time joba donuyor olay. Kriz zamanindan da bahsetmiyorum.

Tombik, Garanti, Petkim, Halk guzel. Wham-bam-thank-you-mam deyip girip cikabiliyorsun birkac kademeye. Likit hisseler yani.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sn. TGT hiç borsacı karakteri yok sizde, sürekli bir kararsızlık, başkalarından akıl tavsiye isteme.
    Yapmayın batacak paranız, yazık günah, kendi kararınızı kendiniz vermelisiniz, veremiyorsanız da önce çalışın temel teknik analiz falan öğrenin ya da çok küçük bir parayla birkaç sene işlem yapıp alaylı öğrenin sonra büyük portföyle işlem yapın.
    Sayın kardeşim insan kendi işine kendi karar veremez boyuta geliyor yanlış yapıyor tecrübelerinizden faydalanmak suç mu yardımcı olsan Cuma günü sevap alsan daha iyi değil mi

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Demekki bunda da senin parmağın varmış, COVID-666
    Begendim. COVID-666

4.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Değerli dostlar halkbankasını reysaşgayrimenkulle değiştirmem mantıklı olur mu sizce

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dostum senin yüzünden bütün forum kaygı bozukluğu teşhisiyle psikolojik destek alacağız yakında.Korona dan daha fazla telaslandiriyorsun bizi
    Panik hareketler zarar getirir.

Yav valllahi oyle ha yildiztozu.

TGT, tavsiyeyi verdik sayin ortak. Hicbir islem yapma boyle zamanda. Oldugun yerde kal. Hedefin kac lira ise ona kadar bekle. Devamli ona degiseyim, buna degiseyim, satayim satmayin... adamin beynini sey eder. Illa begendigin birsey varsa yarisini sat ona gec madem.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Begendim. COVID-666

Şimdi onlar düşünsün...

Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    Şimdi onlar düşünsün...
    Celebi tavan. Pegi de Tombik'in devre kesicisinin bitmesini bekliyor tavan icin. Bu uyuz essek anca kicini kaldirdi.

Halk Yatirim da sirketmis, sagolsunlar be bankacigimizi destekiliyorlar. Finans da olabilirdi, Garanti de. Ama Halkin Bankasini secmisler.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yav valllahi oyle ha yildiztozu.

TGT, tavsiyeyi verdik sayin ortak. Hicbir islem yapma boyle zamanda. Oldugun yerde kal. Hedefin kac lira ise ona kadar bekle. Devamli ona degiseyim, buna degiseyim, satayim satmayin... adamin beynini sey eder. Illa begendigin birsey varsa yarisini sat ona gec madem.
    Ortağım, ben hep geçmişte zarar ettim kararsizliktan.Bir karar verip arkasında durmak - cok ekstrem sartlar olusmadigi surece-bence de daha doğru .
    Zaten zenci hepimizi kıstırmış bu Tgt ortak da ben pozisyonumu degistirsem daha rahat eder miyim diye soruyor.
    Pozisyonda degistirsen girecek olan aynı. Adamın bir önce hevesinin bitmesini beklicez başka çare yok

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 189/1003 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •