Sayfa 24/303 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 185 - 192 arası.

Konu: The last of the mohicans

Alıntı Originally Posted by BLUENİRVANA Yazıyı Oku
    ustad Kardemir d dalga teoriniz nedir
    KARDEMİR D...

Uzun vade sayımında 2002'de başlayan 12 dalgalık trendin 7. zirvesi 2014'te yapılmış.

C'nin bitip bitmediği şüpheli.

Eğer geçen yıl gördüğü 0.94 C kabul edersek üçgeni yukarı kırıp üstünde kalması gerekiyor.

1.31 kırılamazsa üçgenin alt desteğine ( 1 TL) yönelebilir, burayı kırarsa C bitmemiştir ve 0.60 krş'a dek düşebilir.

Uzun vadede 2.38 üstünde 5 zirvesi daha vardır.

DUHUL : 1999

2. Sevgili mohikan; yazıcı, özak ve çemts ile ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim? Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by strateji6 Yazıyı Oku
    hocam üçgen yukarı kırılırsa nasıl olur bu konudaki sayımınızıda ögrenebilirmiyiz.malum altay tankı işi tümosanda sona erdi ikigün önce nurol holding bu işe talibiz açıklaması yaptı.ayrıca takasta toplanıyor görüntüsü var.http://uzmanpara.milliyet.com.tr/kap...iyoruz/811570/
    hocam nugyo yu sormuştum .teşekürler.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. Sn Mohikan BJK ve fener için yorumunuz nedr

Sent from my General Mobile 4G using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

Elliot analizi varsa ve BIST bu kurala göre işliyorsa Borsa 60 bin altını ziyaret etmeden eski zirvesi 93 bini geçemez.

Zaman kimin haklı çıkacağını gösterecektir.
    Elliott analizi varsa ve BIST bu kurala göre işliyorsa Borsa 60 bin Altını ziyaret etmeden eski zirvesi 93 bini geçerse, borsada Fırsatlar bitmez,

başka bir sayım yaparsın, hedef 150 bin dersin, biz de 110-120 binde burası çökecek demeye başlarız, yine zıt kutuplarda oluruz

6. iyi günler son mohikan rica etsek tektu hakkında bir grafik paylaşırmısnız.teşekkür ederim

7. Mohikan ustadim kardemir B yi sayabilirmisin tessekkurler...not evladiniz nasil oldu...

Alıntı Originally Posted by uskuplu Yazıyı Oku
    Mohikan ustadim kardemir B yi sayabilirmisin tessekkurler...not evladiniz nasil oldu...
    Sv. Üsküplü kardeşim, Allah'a şükür iyiye doğru gidiyoruz.

Ama iyileşme ve düzelme yavaş olacak. Sabırla rehabilitasyonlara devam ediyoruz.

Kardemir D'yi dün saymıştım, şirket aynı- bilanço aynı. KRDMB'de de 1.29 altında minor 3 dip görünüyor.

Hayırlı kazançlar...
    DUHUL : 1999

Sayfa 24/303 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •