Sayfa 693/1002 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Viop - XIII

1. bazen diyorum ki tüm devletler olası yeni düzeni benimsemek zorunda mı kaldı..herkes rolünü mü oynuyor

2.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Demir çelik sektörü de ilerleyen yıllarda çimentolara benzeyebilir.
    HABAŞ'ı herkes bilmez.
    Borsa dışı çok fazla demir çelik firması var. Paslanmaz çelik üreten az veya yok.

Elektrik ucuzlar ise belki sıkıntıları azalır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsa dışı çok fazla demir çelik firması var. Paslanmaz çelik üreten az veya yok.

Elektrik ucuzlar ise belki sıkıntıları azalır.
    Kibar holding paslanmaz imalatına başlayacak.
    HABAŞ yeni yatırım ile üretimi 2 ye katlayacak.(11 milyon ton-soğuk-sıcak yassı ve kangal)

4. Sabaha Sasa,kchol ve Migros vadelileri cazip olursa long olacağım,

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bazen diyorum ki tüm devletler olası yeni düzeni benimsemek zorunda mı kaldı..herkes rolünü mü oynuyor
    Doğrusu bana da ilginç geliyor. Gereksiz bir sürü savaş çatışma varken oralı olmayan devletler yeni dünya düzenini birden hızlandırdılar.

6.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Kibar holding paslanmaz imalatına başlayacak.
    HABAŞ yeni yatırım ile üretimi 2 ye katlayacak.(11 milyon ton-soğuk-sıcak yassı ve kangal)
    HABAŞ Anadolubank'ın sahibi, eski ve güçlü firma.

Çelik işçiliğin zor olduğu kirli, sıcak ve tehlikeli ortamda çalışmayı gerektiren bir sektör. Eskiden formüller gizli denirdi o kalmamıştır.
    Avrupa'lının çıkış yapması ve bizde artması normal.

Onlarca küçük firma yerine 2-3 büyük firma olsa tüm dünyada servis verebilir.

Türkiye'de çok fazla çimento fabrikası var dünyada söz sahibi olmamız lazım ama çok dağınıklar, Oyak toparladı, Sabancı da toparlaması lazım. Sonra ufakları bünyelerine ister istemez katarlar.

7. tüysiklet rallisi neden yapıldı bana birisi bunun izahını yapsın..tüysiklet rallisini agrasif yaşayanların nerdeyse tamamının rallisi bittiği zaman virüs olayı başladı..
    içlerine mi doğdu bu bilgi..

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    HABAŞ Anadolubak'ın sahibi, eski ve güçlü firma.

Çelik işçiliğin zor olduğu kirli, sıcak ve tehlikeli ortamda çalışmayı gerektiren bir sektör. Eskiden formüller gizli denirdi o kalmamıştır.
    Avrupa'lının çıkış yapması ve bizde artması normal.

Onlarca küçük firma yerine 2-3 büyük firma olsa tüm dünyada servis verebilir.

Türkiye'de çok fazla çimento fabrikası var dünyada söz sahibi olmamız lazım ama çok dağınıklar, Oyak toparladı, Sabancı da toparlaması lazım. Sonra ufakları bünyelerine ister istemez katarlar.
    Kibar holding paslanmaz üretimine 2013 yılında başlamış.

https://www.kibar.com/tr-tr/grup-sir...yi/posco-assan

Sayfa 693/1002 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •