Sayfa 699/1002 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: Viop - XIII

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Doğrusu bu işde ben sadece bu işin bir biyolojik savaş vs. olmasından korkuyorum. İlk çıktığında yazmıştım, doğal bir şey ise farklı, suni bir şey ise farklı sonuçları olabilir diye.
    Trump: Çin virüsünden etkilenen endüstrileri güçlü bir şekilde destekleyeceğiz https://sptnkne.ws/BG6z

Çin virüsü demiş.

2.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Herşey kurgu değildir...

Bir yaratıcıya inanıyorsanız onun kurgusu diyebilirsiniz..
    Ama insan büyük çaplı kurgular yaratabilecek güce sahip değildir.
    Fazla paronayaya gerek yok bence.

Elbette yalanlar ve mubalağalarla algı yaratılıyordur, ama neredeyse virüs yok demek yada uydurma demek, kusura bakmayında bana çok komik geliyor.

Sorgulamak evet çok iyidir, gerçeğe ve doğruya böyle ulaşabiliriz...
    Ama bilmediğimiz ve uzmanı olmadığımız konularda yorum yaparken daha dikkatli olmalıyız..
    Çok iyi bilgi ve doğru veri setine sahip değilken yapılan sorgulamaların insanı yanıltabileceğini düşünüyorum..
    Ben sizi yanlış anlamış olabilirim ama birisi ABD başkanı Kennedy'yi öldürdü. Tesadüfen değildir, bazen de ıskalıyorlar.
    Binlerce örnek çıkabilir.

Açıkçası benim hayatım kimin ne olduğu belirli değil prensibine göre gidiyor, bazen ultra iyi insanlar çıkıyor, bazen iblise sığınasım geliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Trump: Çin virüsünden etkilenen endüstrileri güçlü bir şekilde destekleyeceğiz https://sptnkne.ws/BG6z

Çin virüsü demiş.
    Ayıp etmiş.

Chinese Oil - Çin Yağı var güzel bir şey, orada Çin demekte sakınca yok ama virusun adını Corona K-19, onu Çin virüsü demek kötü bir davranış.

Ayıp etmiş.

Chinese Oil - Çin Yağı var güzel bir şey, orada Çin demekte sakınca yok ama virusun adını Corona K-19, onu Çin virüsü demek kötü bir davranış.
    Çin ABD ye çamur attı,sizin askerler Çin'e bulaştırdı virüsü dedi.
    Trump sanırım buna cevap olarak söyledi.

5.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Herşey kurgu değildir...

Bir yaratıcıya inanıyorsanız onun kurgusu diyebilirsiniz..
    Ama insan büyük çaplı kurgular yaratabilecek güce sahip değildir.
    Fazla paronayaya gerek yok bence.

Elbette yalanlar ve mubalağalarla algı yaratılıyordur, ama neredeyse virüs yok demek yada uydurma demek, kusura bakmayında bana çok komik geliyor.
    Virüs tabii ki var, hem hayvanlarda hem de insanlarda. Adı da iki, üç ay değil çok önceden beri Corona. İnsanlarda sebep olduğu hastalığın adına da “Grip” deniyor. Ve bunu inkar da etmiyorlar sadece çok kısık bir sesle söylüyorlar. Virüse aşı bulmak da çok anlamsız ve sadece ticari bir kandırmaca. Çünkü virüsler sürekli mutasyon geçirip farklı adlarla farklı tür gribe sebebiyet veriyorlar. Covid 19’a aşı bulacaklar, seneye covid 20 diye gelecek ve aşı boşa çıkacak. Neticede bahsedilen şey bir Grip salgını, daha ötesi değil. Covid 19 dan rahatsızlanan ve ölenlerle diğer grip türlerinden rahatsızlanan ve ölenlerin karşılaştırması ortada yok daha doğrusu bu mukayesenin yapılması zımni olarak yasaklanmış gibi.
    İfade etmeye çalıştığımız sadece bu durumun garabeti.

Esen kalın

6.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Çin ABD ye çamur attı,sizin askerler Çin'e bulaştırdı dedi.
    Trump sanırım buna cevap olarak söyledi.
    Önce ABD başlattı, Çin nereden belli bizden kaynaklı olduğu, ABD askerleri bölgeye gelip gitmiş vs bir şeyler söyledi.

Çin malı hastalıklıdır imajı vermeye çalışıyor ABD.

7. Vakit namazları tekrar toplu kılınmaya başlayıncaya kadar durum belirsiz.
    Namaz kılmayı bilmeyenler bu sürede kılmış gibi değerlendirilir bence.

Önce ABD başlattı, Çin nereden belli bizden kaynaklı olduğu, ABD askerleri bölgeye gelip gitmiş vs bir şeyler söyledi.

Çin malı hastalıklıdır imajı vermeye çalışıyor ABD.
    Olabilir.

Gerçek olan insanlar cinnet geçirme sınırına dayandı,biraz daha bu durum devam ederse başka olaylara sebep verebilir,belkide insanlar sonucu her ne olursa olsun sokağa kendilerini atabilir.

Virüs doğal ve gerçek olsa bile bir şeyler deneniyor gibi.
    Sabırlar taşıyor,anksiyete büyüyor.
    Devlet memurluğu ve işçiliği dışında herkes tedirgin,bu ne kadar sürdürülebilinir?

Sayfa 699/1002 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •