Şimdi kağıtlarda yukarı marj yoksa ben satışı nereye girecem. Sahipli kâğıtlar %100 yapar mı?
Şimdi kağıtlarda yukarı marj yoksa ben satışı nereye girecem. Sahipli kâğıtlar %100 yapar mı?
BİST: 13/03/2020 TARİHİNDEN İTİBAREN AŞAĞI VE YUKARI YÖNLÜ % 5 OLARAK UYGULANMAKTA OLAN DEVRE KESİCİ TETİKLEME ORANI, İKİNCİ BİR DUYURUYA KADAR YUKARI YÖNLÜ OLARAK KALDIRILMIŞTIR.
karar çok doğru.
olması gerekenler açığa satış yasak olmalı, virmanlı açığa satış yasak olmalı. a kurumundan olmayan malını sat b kurumundan VİRMANI YAP. YASAK OLMALI.
aşağı taban uygulaması yüzde 5. yukarı tavan uygulaması yüzde 20 olmalı.
SORU ŞU ;
AÇIĞA SATIŞ YASAĞI VARKEN HİSSELRİN DÜŞMESİNDEN KAZANAN KİM.
SÖYLEYİM Mİ.
BÜYÜKLER.
ADAMIN ELİNE MİLYON LOT VAR. SENETLERİ 5000-10.000 LOTLA AŞAĞI BASIYOR. YÜZDE 20. PANİKLE SATAN KY NİN MALLARINI AŞAĞIDAN TOPLUYOR. YOK ÖYLE. AŞAĞI TABANU YÜZDE 5 YAP. BAK BAKALIM BU LEŞ KARGALARI NE YAPACAK.
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Hocam sokağa çıkmak bile risktir. Risksiz adım yok hayatta. Ama hem borsa kapanıyor, kapabilir, 99 depreminde bir hafta kapanmıştı yanılmıyorsam, ama aylarca kapanıyor, ve uzerine hisseler ve borsa 2 katı 3 katı açılıyor. Neden? Olmaz mı olur da yani olasılık hesabına girmeye bile gerek yok. Biraz fazla fantazi olmuş hocam.
Tam kredi çekip borsaya girme zamanı aslında.. Çek krediyi al hisseyi öl.. Çocuğa miras kalsın
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bamya ! ....
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Onlar öyle
Virüs olur neden İstanbul 20 milyon vaka sayısı azmis kih kih kih
Göçmenler gelir neden geldi gider neden gitti
Suriye ye girersin ne işin var orada çıkarsın kaciyon dimi
Rusya ile Anlaşma olur , işte böyle pes edersin olmaz masada kaybettin dimi![]()
Virüs gelince herşeyi bi kenara bırakıp zaten bir anlamda izole olan ve tedbirlerin gayet rahat alınabileceği yer değiştirme olasılığı olmayan adamlar için hapishanelerde yatanlar nolcek , nedense artık anlayan anlar
Borsa az düşer niye az düşüyor tutuyonuz demiiii![]()
Çok düşer işte olacağı buydu zaten belliydi
Ve bunların tümünü aynı tipler söyler
Böyle bir ortam işte , tam palaya göre ortam aslında
O da her türlü firildagi çevirir bu karambolde artık
Piyasanın nereden açıldığı önemli değil, ondan sonra nereye gideceği önemli. Bakalım son günlerdeki yabancı satışı bugün duracak mı?
Yer İmleri