Þimdi kaðýtlarda yukarý marj yoksa ben satýþý nereye girecem. Sahipli kâðýtlar %100 yapar mý?
Þimdi kaðýtlarda yukarý marj yoksa ben satýþý nereye girecem. Sahipli kâðýtlar %100 yapar mý?
BÝST: 13/03/2020 TARÝHÝNDEN ÝTÝBAREN AÞAÐI VE YUKARI YÖNLÜ % 5 OLARAK UYGULANMAKTA OLAN DEVRE KESÝCÝ TETÝKLEME ORANI, ÝKÝNCÝ BÝR DUYURUYA KADAR YUKARI YÖNLÜ OLARAK KALDIRILMIÞTIR.
karar çok doðru.
olmasý gerekenler açýða satýþ yasak olmalý, virmanlý açýða satýþ yasak olmalý. a kurumundan olmayan malýný sat b kurumundan VÝRMANI YAP. YASAK OLMALI.
aþaðý taban uygulamasý yüzde 5. yukarý tavan uygulamasý yüzde 20 olmalý.
SORU ÞU ;
AÇIÐA SATIÞ YASAÐI VARKEN HÝSSELRÝN DÜÞMESÝNDEN KAZANAN KÝM.
SÖYLEYÝM MÝ.
BÜYÜKLER.
ADAMIN ELÝNE MÝLYON LOT VAR. SENETLERÝ 5000-10.000 LOTLA AÞAÐI BASIYOR. YÜZDE 20. PANÝKLE SATAN KY NÝN MALLARINI AÞAÐIDAN TOPLUYOR. YOK ÖYLE. AÞAÐI TABANU YÜZDE 5 YAP. BAK BAKALIM BU LEÞ KARGALARI NE YAPACAK.
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
Hocam sokaða çýkmak bile risktir. Risksiz adým yok hayatta. Ama hem borsa kapanýyor, kapabilir, 99 depreminde bir hafta kapanmýþtý yanýlmýyorsam, ama aylarca kapanýyor, ve uzerine hisseler ve borsa 2 katý 3 katý açýlýyor. Neden? Olmaz mý olur da yani olasýlýk hesabýna girmeye bile gerek yok. Biraz fazla fantazi olmuþ hocam.
Tam kredi çekip borsaya girme zamaný aslýnda.. Çek krediyi al hisseyi öl.. Çocuða miras kalsýn
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bamya ! ....
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Onlar öyle
Virüs olur neden Ýstanbul 20 milyon vaka sayýsý azmis kih kih kih
Göçmenler gelir neden geldi gider neden gitti
Suriye ye girersin ne iþin var orada çýkarsýn kaciyon dimi
Rusya ile Anlaþma olur , iþte böyle pes edersin olmaz masada kaybettin dimi![]()
Virüs gelince herþeyi bi kenara býrakýp zaten bir anlamda izole olan ve tedbirlerin gayet rahat alýnabileceði yer deðiþtirme olasýlýðý olmayan adamlar için hapishanelerde yatanlar nolcek , nedense artýk anlayan anlar
Borsa az düþer niye az düþüyor tutuyonuz demiiii![]()
Çok düþer iþte olacaðý buydu zaten belliydi
Ve bunlarýn tümünü ayný tipler söyler
Böyle bir ortam iþte , tam palaya göre ortam aslýnda
O da her türlü firildagi çevirir bu karambolde artýk
Piyasanýn nereden açýldýðý önemli deðil, ondan sonra nereye gideceði önemli. Bakalým son günlerdeki yabancý satýþý bugün duracak mý?
Yer Ýmleri