Sayfa 239/996 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Dolar/TL 6.4820

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Karantinadaki umrecilerin polise tükürdüğü iddia ediliyor...

https://twitter.com/Who98408150/stat...609779200?s=19
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Merkez bankası 100 baz puan faiz indirdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Merkez bankası 100 baz puan faiz indirdi
    Vızıltı bunlar...

Sadece bankada parası olana zarar...

Tcmb: Koronavirüs salgınına ilişkin gelişmeler küresel büyüme görünümünü zayıflatmakta, gelişmiş ve gelişmekte olan ülke merkez bankaları genişleyici yönde koordineli adımlar atmaktadır

tcmb: Salgın hastalığın sermaye akımları, finansal koşullar, dış ticaret ve emtia fiyatları kanalıyla oluşturmakta olduğu küresel etkiler yakından takip edilmektedir

tcmb: Enflasyonda hızlı bir düşüş sağlanmış, cari işlemler dengesinde önemli bir düzelme gözlenmiştir. Finansal koşullardaki iyileşmeyle birlikte iktisadi faaliyetteki toparlanma eğilimi güç kazanmıştır

*tcmb: Salgın hastalığa bağlı gelişmelerin türkiye ekonomisi üzerindeki olumsuz etkilerinin sınırlandırılması açısından finansal piyasaların, kredi kanalının ve firmaların nakit akışının sağlıklı işleyişinin devamı büyük önem arz etmektedir

Tcmb: Bu gelişmelerle birlikte yıl sonu enflasyon tahmini üzerindeki aşağı yönlü riskler artmıştır

tcmb: Küresel gelişmeler paralelinde türk lirasında gözlenen değer kaybına karşın, başta ham petrol ve metal fiyatları olmak üzere uluslararası emtia fiyatlarındaki keskin düşüş enflasyon görünümünü olumlu etkilemektedir

tcmb bankalara ihtiyaç duydukları tüm likiditeyi sağlayacak

tcmb: 91 gün vadeye kadar repo ile likidite sağlanabilecek

Sayfa 239/996 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •