Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    dax sen napıyon böyle...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    dax sen napıyon böyle...

Ne güzelde çizmişssin maşallah Niagara Şelalesi gibi

Elon Musk şöyle demiş virüs korkusunu ekonomi korkusuna çevirdiler diye. tamamen katılıyorum.Hasta olan kendini karantinaya alması lazım hastaneye gitmesi lazım , sağlıklı olanlar hayatı devam ettirmeliydi.Hasta olana yada en küçük rahatsızlığı olana izin vereyim evine gitsin dinlensin demiş ama kalan sağlarla fabrika çalışmalı demiş.......Tamamen katılıyorum.Korona var diye fabrikayı kapatmak pek de akıllıca değil......
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Ne güzelde çizmişssin maşallah Niagara Şelalesi gibi

Elon Musk şöyle demiş virüs korkusunu ekonomi korkusuna çevirdiler diye. tamamen katılıyorum.Hasta olan kendini karantinaya alması lazım hastaneye gitmesi lazım , sağlıklı olanlar hayatı devam ettirmeliydi.Hasta olana yada en küçük rahatsızlığı olana izin vereyim evine gitsin dinlensin demiş ama kalan sağlarla fabrika çalışmalı demiş.......Tamamen katılıyorum.Korona var diye fabrikayı kapatmak pek de akıllıca değil......
    korku bilmiyorum ama insanı gerçekten etkiliyor. otobüste yolda kimse birbirine yanaşmıyor. öksürmeye bile gelmiyor hemen etrafın boşalıyor. biraz daha böyle devam ederse psikolojimiz bozulacak.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

ayrıca;
    ASELSAN (gezi olayları esnasında) 5 TL ye kadar düşmüştü..iki defa bedelsiz verdi ve şu an fiyatı 22 TL..
    yani birileri bizi fena yiyor , ben inanmıyorum..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ayrıca;
    ASELSAN (gezi olayları esnasında) 5 TL ye kadar düşmüştü..iki defa bedelsiz verdi ve şu an fiyatı 22 TL..
    yani birileri bizi fena yiyor , ben inanmıyorum..
    ne dio reis ASELSAN in durumuna..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •