Asrýn liderinin asrýn trader'ý sazeli.. Ayný avatarý mübarek..
Asrýn liderinin asrýn trader'ý sazeli.. Ayný avatarý mübarek..
Hesabým eksiye geçti diyenler oluyor, yazmasalar da belli piyasadan.
Forumun bilgi ortalamasý düþük, ben sorumluluk hissederek yazýyorum, bilgilerimi paylaþmaya çalýþýyorum.
Öyle deðildir böyledir diye eleþtirenlerden de rahatsýz olmam, forum burasý neticede.
Ýktisat mezunuyum, uzun yýllardýr da piyasadayým, haliyle tecrübesi az arkadaþlara göre daha fazla bilgiliyim mecburen.
3-5 kiþiye bile faydam olduysa yeterli.
Kimsenin ne düþündüðüne ne konuþtuðuna karýþmam. Her mesajý okumam da baþkasýný yanýltacak þekilde mesaj gördüðüm zaman
mecburen doðrusunu yazýyorum.
Burasý forum, yazdýklarýnýn eleþtirilmesine tahammül edemeyen varsa ya buraya yazmayacak ya da engelleyecek.
Piyasanýn kapanma olasýlýðýndan ben bahsettim. Bilgisiz kiþilerin zannettiði gibi çok düþük bir ihtimal deðil.
Almanya, Fransa, Abd yetkilileri açýklamalar yaptýlar bu konuda.
Dünyada iþyerleri kapanýyor, sokaða çýkma yasaklarý uygulanýyor, ülkeler kendilerini kapatýyorlar, küresel salgýn ilan edilmiþ (Ticari anlaþmalarda mücbir sebep de sayýlabiliyor.) Bir noktanýn altýnda geçici olarak piiyasa da kapanabilir yatýrýmcýyý korumak için.
Kapanmasýný istemem ben..
Bunu niye yazýyorum, bazý sonuçlarý var çünkü. Kredili hisse taþýyanlar dikkat etsinler, kredi ya da temerrüt faizi ödersiniz. Buradan hisse satarak taksit ödeyenler, yakýn gelecekte ödemesi olanlar tedbirli olsun.
Tekrar yazýyorum, varantlarda izahname ve sirkülerde ihraççý bu tip durumlar için kendini koruyacak maddeler eklemiþ.
Yani güvenmeyim ödeme yapmazlar.
Viop kontratlarýnýn da ne olacaðýna bir kurul toplanýp karar veriyor.
Belki akþam son kapanýþ seansýndan tüm kontratlarý nakit uzlaþý yöntemiyle kapatýrlar. Kontratlarýn ne olacaðý önceden belli deðil.
Ýnþallah kapanmaz ama kredi, kaldýraç kullanmayýn bu dönemde ve tedbirli olun.
Depremde 15 gün kapandý borsa.
Bunlarý yazarak zamanýmý harcamýþ oluyorum ama böyle bir durum oluþursa uyarmanýn anlamý yok ki, þimdiden söylüyorum.
Yoksa burada kendini bilmez cahil kiþilerle muhatap olmaya meraklý deðilim, zerre kadar umrumda olmazlar, ne yapýyorsanýz yapýn banane derim.
Saygýlý, seviyeli kiþi de çok, denk gelirsem bildiklerimi paylaþmaya devam ederim yine.
Acemi olmak ayýp biþey deðil ki, önceden bir þey bilmiyordum ki ben. Okudum, araþtýrdým, çalýþtým, uðraþtým.
Baþka türlü bu piyasadan para kazanmak, rekabet etmek kolay deðil.
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Bayim formundasin bugun😀
Bazýlarýnýnda buralarda 3-5 nick dolandýðý ne kadar belli yine bugün..
Cok sert durma ekonomiyi ne yapar [emoji20]
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu düþüþte gerçekten çok iyi kar yaptim ve yapmaya devam ediyorum. En baþýnda yazmýþtým sars bile Avrupa borsalarýný %24 düþürmüþtü ortalama ortada nerdeyse hiç vaka yokken Avrupa'da. Þimdiki durum tarif edilemiyecek kadar kotu. Ticaret durmuþ en az 3-4 daha böyle devam edecek deli olmak lazým mala girmek icin. Birde by is her ülkede sýrayla yükseliyor buda kriz sürecini ve kaosu uzatýyor. Çin yalan söylüyor öncekinden daha çok gizliyor. Bence güvenli.limam algýsý oluþunca ve boþa çýkan para gidecek yer düþünmeye baslayinca ons un alternatifi olmayacak.
Yer Ýmleri