Sayfa 258/996 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1. Merhaba. Dolardaki zararınızı telafi etmeniz için bir yöntem önermek istiyorum. ABD borsaları çok düştü. Son yıllardaki dolar artışını telafi etti. Ben ABD'de binlerce mağazası olan, on binlerce rezidansı olan onbinlerce öğrenci evleri olan ve kira alan aynı zamanda aldıkları kirayı her ay bize yatıran hisseler aldım. ABD'de binlerce emlağa riski yayıp sanki dolar bazında ev kirası almak gibi. Bana her ay 2.000 TL'lik USD (dolar değiştikçe değişecek) kira yatacak. Çoğunlukla recession proof hisseler aldım. ABD'de 600 binden 400 bine düşen emlak yakalamak gibi bir fırsat.

Aşağıda liste ve her birinden riski yayarak ne kadar TL'lik aldığım.

Welltower Well 175.000 ₺
    American Campus Communities ACC 162.500 ₺
    Realty income Corporation O 125.000 ₺
    Camden Property Trust CPT 30.000 ₺
    Equity Residential EQR 50.000 ₺
    Mid-America Apartment Communities Inc MAA 30.000 ₺
    İndependence Realty Trust IRT 30.000 ₺

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İkinci Babyboom gelecek. Düz 10 milyar oluyoruz artık.
    Bu Big Babyboomers olacak, birincisi 18 yıllık sürece yayılmıştı ve sokağa çıkma yasağı yoktu.

Italyan ve Ispanyollardan çok ümitliyim, Fransızlar ehhhh... Almanlardan bir nane olmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. on dakika! Kritik corona virüsü toplantısı öncesi Erdoğan’dan önemli açıklamalar
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen 'Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Bugüne kadar sağlık tedbirlerini peyderpey hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı durma noktasına getiren böyle bir sürecin, pek çok boyutu yanında, ciddi ekonomik sonuçları da ortaya çıkacaktır" dedi.

Bugün ohal ilan edilebilir mi acaba?

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    İtalya' da yaşayan Merve Hasman Salvatori, ülkede yaşananları çektiği bir video ile anlattı ve çok kötü durumda olduklarını belirtti. Burada 10 gündür cehennemi yaşıyorum, diyen Salvatori, İtalya'nın yaptığı hataları şöyle sıraladı: İtalya'da ilk vakalar çıktığında eğitime ara verildi, okullar tatil edildi. insanlar bunu bir tatil olarak algıladığı için aileler çocuklarını alıp sağa sola gitti ve virüs böylelikle yayılmaya devam etti.

https://www.sozcu.com.tr/hayatim/mag...an-seciyorlar/

Bizde 18 senedir adam seciyorlar.

Geldigimiz bu gun, Suriyeli bile bizim onumuzde.
    Aynen öyle abi . Okullar tatil edildi , bizim apartmanda bir ben kaldım. Otopark bomboş. Millet ana babasının evinde farklı şehirlerden kardeşleriyle toplanıyor .

İyi tarafı ise çocuk bahçesi falan sadece benim çocuklara kaldı. Oh mis.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Corona'ya istatistik olarak yaklaşanlar onu griple karşılaştırıyorlar.

Bugün corona hastası NBA süper yıldızı Kevin Durant'ın yataktaki fotoğrafını servis etmişler.

Ben hiç öyle perişan öyle donanımlı bir yatakta yatan grip hastası görmemiştim...

Sağlıklı haliyle birer dev bu adamlar.

Korkutucu.
    Bora bey, ben ömrümde bir defa grip oldum 25-30 sene evvel, çok daha genç ve sağlıklıydım inanın o sabah doktor yerine mezarlığa seni gömmeye gidiyoruz deseler giderdim.

Grip hafife alınacak bir hastalık değil ve ekseriyetle soğuk algınlığı ile karıştırılıyor. Örneğin bizim Sn. Laz her kış 3-4 defa grip olur antibiyotiklen geçirir ve bunca senedir gebermedi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Yahu bu Volkswagen Manisa'ya fabrika yapmayacak mıydı?

Ne oldu da su koyverdi....
    Türkiye ye pirince giderken evdeki bulgurdan oldu . Bekliyoruz ya fabrika kurulacak ya da satılacak doğuş un kaçacak yeri kalmadı.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu Big Babyboomers olacak, birincisi 18 yıllık sürece yayılmıştı ve sokağa çıkma yasağı yoktu.

Italyan ve Ispanyollardan çok ümitliyim, Fransızlar ehhhh... Almanlardan bir nane olmaz.
    Yedek oyuncular alınırsa bizde 18 yılı bulmaz abi , yeterki lojistik destek sağlansın.

Sayfa 258/996 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •