Sayfa 38/673 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 297 - 304 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1. Hisse yeni açıldı borsaya patlama yapacaksa 5 senesi var acelemiz yok çıkarsa satar inerse alır işimize bakarız yüz olacak diye 4 gelince satmamazlik yapmayiz biraz biraz satış sattığım lotlari altına yeniden koyus taktik maktik yok bam bam bam

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Sonhaber Yazıyı Oku
    Üstadım yanlış anlama 1 lot = 100 TL beklentiniz mi var ben mi yanlış anlıyorum veya ben mi yanlış hesap yapıyorum
    Doğru anlamışsın arkadaşım...Hayek arkadaşa ironi yapayım demiştim....
    Ha hissemiz çok güzel,bir sürü kira getiren istirakleri var....200 yapmaz,100 yapmaz....ama bence bugün bile hiçbirşey olmasa bile en az 5-6 lira olması gerek...Ha şu Alamanya daki OSWE satışı,zamanında (2014) 60milyon euroya almış...düşünsene en az aynı fiyata satılsa bile gelecek para 60*4:240 milyon TL...şirketin sermayesi 50 milyon..vay anam vay...Ben diyeyim 10 lira,sen de 20 lira ,hayek desin 200 Lİra....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Ben artık forumda "bu hisse" ile ilgili analiz yapmıyorum, bu şekilde karar aldım.

Hatta "5 para etmez bu hisse, 2 liraya düşer" bu hisseyi çok övdüğümü söyleyenlere selam[emoji6]

Son yazımdı bu hisse için !! herkesin gönlünce olsun !

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!

Hayek kardeşim bizi niye terk ediyorsun.Zaten şurda kaç kişiyiz.Bilmeden seni kırdıysam,affola...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

5. Sayın hayek bana kırıldı galiba,
    Ben kendisinin mesajlarını ortaya koydum, kırılmasına tepki koymasına anlam veremedim.

6.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Aynen.ben de maliyet düşüreyim diye eplas ve mzhld den çıktım...3 yıldır elimdeydi Ben çıktım eplas %35 prim yaptı.mzhld % 10 .bu daha yerinde sayıyor...
    O kadar bekledin karsız niye çıktın ben adelden karla çıktım trnsk bekliyorum

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Doğru anlamışsın arkadaşım...Hayek arkadaşa ironi yapayım demiştim....
    Ha hissemiz çok güzel,bir sürü kira getiren istirakleri var....200 yapmaz,100 yapmaz....ama bence bugün bile hiçbirşey olmasa bile en az 5-6 lira olması gerek...Ha şu Alamanya daki OSWE satışı,zamanında (2014) 60milyon euroya almış...düşünsene en az aynı fiyata satılsa bile gelecek para 60*4:240 milyon TL...şirketin sermayesi 50 milyon..vay anam vay...Ben diyeyim 10 lira,sen de 20 lira ,hayek desin 200 Lİra....
    Ne demişler küçük yatırımcı hayaller ile yaşarlar inşallah 200 tl olduğunu görürüz sonu Sinpaş gyo benzemez inşallah millet ne hayaller kurarak almıştı değil mi yerlerde sürünüyor

8. Sayın halefselef trnsk da srmaye azaltımına mı yatırım yaptınız?

Sayfa 38/673 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •