3 senedir hissedeyim 10 kat kar görüp satmadim inat ettim yine satmadim lotumu 7 kat artirdim bekliyorum benim paramin þerefi var ya batar yada beraber kazaniriz surenle
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 senedir hissedeyim 10 kat kar görüp satmadim inat ettim yine satmadim lotumu 7 kat artirdim bekliyorum benim paramin þerefi var ya batar yada beraber kazaniriz surenle
Abicim yanlýþ anladýnýz bu þirkette potansiyel var çýkarsa yok üçkâðýtçý lik yapacaklarsa yine yükseltmeleri gerekiyor halka açýk oraný yüzde 6 yani 200 olsa bile kendine bize cerez parasý verecek sadece bu arada ben kademeli alýr satarým
Yok mu müjdeli haber???? Nasýl patron bunlar????Aylardan beri ne konuþuyorlar???Son ana kadar kasýyorlar.Aný da bilmiyoruz ki...Ýllaha biz mi arayýp soralým???Sorsak ne olacak,yine bir kulp bulurlar...Adam olunda bir iþi doðru dürüst yapýn.Þeref yoksunu ********ler.....
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Bugün aradým sordum, yatýrýmcý iliþkileri sorumlusu yurtdýþýna çýkmýþ, pazartesi gelecekmiþ.
Dün finans yat. 3.55 mal alýyor, bugün 3.37 zararýna mal satýyor. Adam son iþlemlerinde sürekli zarar etti, hisseyi aþaðý çekmeye çalýþýyor. Ýþ deki adam da karþýlýyor saðolsun. Hayek bey sizmisiniz yoksa![]()
Abdurrahman bey di galiba.O mu çýkmýþ dýþ ülkeye???
Þirketi bir kiþi mi bakýyor,yok mu vekili????
Aklýmdan da geçmedi deðil,imana gelmiþler se belki dedim.Guzel haberi ramazan ayýnda gönderelim de,sevap kazanalým biraz derler diye😳
Yer Ýmleri