Hayek bey tahtayý çok seviyorsunuz. Sanýrým tahtayý siz yapacaksýnýz, finans yatýrýmýn satmasýný bekliyorsunuz hareket için![]()
Hayek bey tahtayý çok seviyorsunuz. Sanýrým tahtayý siz yapacaksýnýz, finans yatýrýmýn satmasýný bekliyorsunuz hareket için![]()
Sn. Andrei28 [emoji6] maalesef ben ky sýnýfýna giriyorum, sadece bütün portföyüm likit ve yeni bir hisse ile ilgilenmiyorum. Aþagý yonlü her harekette alýcý olabilmek için farklý bir hissede yeni bir pozisyonda düþünmüyorum.
Burasý bu piyasa deðeri ile bence servet deðerinde. 3.30-3.20-3.10-3.00-2.90-2.80 heryerden alýþým olur. Gelirse tabi !!! Bakýn mutlaka hergün kesintisiz takasta az yada çok beni göreceksiniz 😊
Uzun vadeli yatýrýmcýyýz, hep alýcýyýz 1 lot bile satýcý deðiliz.. !
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!
Sn. Andrei28 ve Sn.Batik
Bir hususu daha görüþlerinize açýyorum. Þimdi servet gyo'nun elinde yaklasik 21.900.000 lot sinpaþ gyo hissesi var.
3 aylik bilanco'da 0.60 fiyat ile 13.100.000 TL bir degerleme olmus. Simdi bir kac gundur sinpas gyo'da devam eden hareketlilik devam eder sinpas gyo'da genel kurulda hisse geri alim secenegini onaylarsa yil sonu sinpas 1 ile 1.20 arasi hisse basi degere gitme olasiligi cok yuksek.
Boyle bir durumda, finansal yatirim degerlemesinde servet gyo en dip 8 milyon ile 13 milyon TL arasi ekstra kar yazacaktir.
Bu da benim beklentim konsolide 50 milyon olan kar rakamini 60 ve ustune atar. Bu durumda f/k 3-3.5 arasina dusecektir.
Oswe isi olmasa bile hala bedavanin fevkinde ki,bi de satis olursa of of of.
Bilhassa sayin andrei28 siz sinpas gyo'yu takip ediyorsunuz. Biz servet gyo olarak bu iþten de kardayiz bilesiniz [emoji6] [emoji6] [emoji6]
Sayýn hayek srvgy 4.40 dan 2.98 e geliþinde sizleri ne yazýkki göremedik, tabi daha önce yükseliþ esnasýnda topicde yazýlarýnýz var ancak düþüþ'te yoktunuz. Tabi herkes parasýna malýna sahip çýkacak, kimsenin parasý kimseyi ilgilendirmez ama SRVGY hususunda sizleri çok umutlu görmem ve hisseyi övmeniz þüphelerimi arttýrmýyor deðil.
Düþüþten sonra KLGYO ve BLCYT ile ilgilendiniz sanýrým.
Yine söylüyorum cebinizdeki para bizi ilgilendirmez ama KY olmadýðýnýzý düþünüyorum.![]()
1.Benim burda tahtayý övmem söz konusu deðil, bahsettiðim her hususun detayli açýklamasýný yapýyorum, sallayarak deðil direkt referans göstererek.
2. Bu þirket hisseleri 24.3 te gelen haber ile ilgi alanima girdi, uzun bir takip sonucu pozisyon açmaya karar verdim.
3. Mayis basina kadar blcyt ve klgyo tahtalarinda pozisyonum vardi. Bu acidan dediginiz dogru servet gyo hisseleri icin pozisyonum yeni sayilir.
4. Dogal olarak sizin pozisyonunuz sizi benimki de beni ilgilendirir. Sizin zararinizi ben, benim zararimi da siz karsilayacak degilsiniz. Ayni sekilde kar olarak da ortak degiliz.
5. Sizin "biz sizi goremedik" ifadenize de tutuldum acikcasi [emoji6] niye ??? Siz tahtadaki rakamlara bakinca bireyleri gorebilme yetenegine mi sahipsiniz acaba??
6. Burada analiz yaparken size ve sn.batik icin atifta bulunmamin sebebi sadece sizler ve ben tarafindan paylasilan ve tartisilan bir konu olmasindan kaynaklaniyor. Baska bir niyet tasimiyor.
7. Ben ky sinifina giren bir yatirimciyim. Buna inanip inanmamaniz sadece sizi baglar. Size kendimi inandirmak zorunda degilim arti 3 kurus dunya mali icinde yalan soyleyecek degilim.
8. Buna karsin sizden de ricam burada kýsýr tartýþmalar yaratmaktansa varsa bir analiz yapin faydalanalim bizde. Bunun dýþýnda forumun bir anlamý kalmýyor.
9. Benim bu hisse için yaptýðým analizleri bakiniz araci kurumlar vip musterilerine yapmiyor (donup bakiniz geçmis yazilarima)
10. Pozisyon acmaniz, kapatmaniz ya da psikolojinizi etkileyecek herhangi bir konu beni baglamaz. Ben kendi adima yaziyorum, aynen sizinde kendi adiniza yazmaniz gibi. Gerisi teferruattir
Kolay gelsin
Sayýn HAYEK;
1-Tahtayý övmem söz konusu deðil dediniz, birkaç mesajýnýzý paylaþýyorum;
***Araþtýrdýkça daha çok pozisyon açasý geliyor insanýn hele ki bedavanýn fevkinde (ki burada bulent ersoy'a referans verdik) bir fiyatla hala iþlem görmeye devam edince dayanamayýp sürekli almak istiyor insan. Liste baþýyýz bugün sayýn batýk sizden þüpheleniyorum
***Satýþ haberi gelirse hisse baþý 10 TL gayet güzel hedef rakamý !! analizini detayli yapmistim
5-Sizi göremedik derken düþüþ esnasýnda topic'te paylaþýmlarýnýzý göremedim anlamýnda idi. Tahta ile ilgili bir durum deðil. Yanlýþ anlaþýlmasýn.
Dediðiniz doðru kýsýr tartýþmalar, abartýlý hedefler yerine daha canlý ve gerçekçi yorumlar bizler için daha yararlý olabilir.
Ýþlem hacmi bir iki gündür düþmeye baþladý.Sanýrým bu iyiye iþaret...
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/584755
ilk haber 3 þubatta düþmüþtü...ÞU ana kadar Aradan 3,5 ay geçti...Sonra bir bildirim daha (2 ay sonra nerdeyse) 2 ay süre tanýndý dendi..en baþta belirtsene madem 2 ay süreyi...3,5 ay geçti halen bir haber yok...Son açýklamalarýný baz alsak bile 24 mayýs son gün... þu BÝST denenn kumarhanede 30-40 tane dürüst patron varsa gerisi düzenbaz...Bendeki þansta hep en düzenbaz þirketleri buldum...Ýnþallah bu yamuk yapmaz....
Yer Ýmleri