hiç yakışık almamış sayın Volna
düşüş bekleyen ziftçi felaketçi yükseliş bekleyen yatırımcı ve vatansever anlamı çıkıyor.
birileri satacak ki birileri alacak. birileri almak istemez ise birileri satamaz. her iki yönde makbuldür. burası vob topiği. her iki yön de mevcuttur. yazılarınız çoğunlukla yükselişten yana. hisseci olarak yükseliş beklerken düşüş yaşansa da batmazsınız fakat kaldıraçlı bir enstrümanın topiğinde kaldıracı kullananlar için söylemde dikkat çok önemli...iyi tradeler...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
hesap basit aslında. şuan canlı veriden dünyada 215 bin tesbit edilen var. 8732 ölü 83313 iyileşen var. bu hızla gitmese bile çaresi bulunamazsa rakamları dünya nüfüsuna büyütürsek yani 8 milyara. %80 ine bulaştıgı anda yani 6.6 milyar insana bulaştıgı anda yaklaşık 250 milyon kişi ölmüş olacak..yani neredeyse abd nüfüsu kadar. eger bu olacaksa bunun olma süresi belki ölümlerdende sancılı olacak, kimsede psikolji diye birşey kalmayacak. tv de bugun 8732 kişi öldü şu ülkede virüsten denecek ve kanal degiştirilip yarışma programi tercih edilecek. inşallah olmaz ama şuan görünen köy böyle malesef. piyasada herşeyin inanılmaz satışlarıda bu basit hesaptan dolayı bence.
Eheheje gerçi yenı araştırma. Bilim böyledir işte. Her zaman değişebilir. Onu güzel yapanda budur. Şimdi yenisi bulunana kadar bu. Yanı kasları kontrol ediyor. Bu durum daha da manyak bir sonuç demek karınca bana neler oluyor ayaklarım beni nereye götürüyor diyordur hahahah. Eskisine göre daha zalimce.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Vadeliler yeşil başladı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri