Sayfa 67/1001 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    2018 de 121 bin de de aynısını yapıtn gecen 124 den dönüşte de

bülbül çarparlar bak bir gün insanları yanlış yönlendirme kötü çarpılırsın
    Koskoca takvim yazarı adam çayınızı alın arkanıza yaslanın diyor ondan iyi mi bileceksin

2.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    şu topic deki yazılar bile kahkahalar insanların olayın ne kadar uzağında olduğunu gösteriyor çoğu insan gülme alay pesinde sokakta ne olur yaaa diyorlar

sağlık açısından haftaya buralar ağlama duvarına döner.
    doktorun biri hersey kontrolluken umreciler yaktı vakalar 1000 üzerinde dedi gerçek rakamlar gizleniyor ve ölçülmüyor

ilk gelen 15 bin umrecileri karantinaya almayın tavsiye veren diyanetçi Mercedes ali bu felaketin baş sorumlusudur

3. Hedefteki Ülke ÇİN.. Bu işin sonunda Çini çok zor günler bekliyor.. Dünya ÇİNe karşı... Kimse buna hayır diyemiyecek...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Önümüzdeki günlerde yarından itibaren hava sıcaklığı +8 derece artacak. Bugün öğleden sonra hissetmeye başlarsınız. (Hava iyi gibi dimi şeklinde)

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evet farkındayım.

Ruyamda hisse.net den 10 kişiye dolap ısmarladığımı gördüm büyük DMO dolaplarından, bazılarının ismini adam metale kazımış. Dedim ben belirleyecektim. Sonra saydım dolap 9 tane. Ama kim gerçekten bilmiyorum.

Bir şekilde borsada vakit hızlıca geçiyor.
    [emoji106][emoji106]

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Pala çok büyük adamsın ya , sıfırcı secbul u bile 87 binlerden full mala soktun helal olsun

7. dün türkiye de hayat durdu herkes devleti cumhur dan cok önemli cok radikal sağlık önlemleri beklerken
    konut kredisi kullanımında bilmem ne oranı % 90 a çıktı

doyuramadı yandaşını müteahhidini gitti yahu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sadece cuma-ctsi-pazar sıcak görünüyor sonra tekrar düşüyor ısı ve yağmur geliyor...geceleri 2 dereceye düşecek istanbul mesela...accuweather dan bakıyorum kabaca 15 nisana kadar hava 8-12 derece arası istanbul'da...soğuk yani...

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Önümüzdeki günlerde yarından itibaren hava sıcaklığı +8 derece artacak. Bugün öğleden sonra hissetmeye başlarsınız. (Hava iyi gibi dimi şeklinde)

Sayfa 67/1001 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •