Sayfa 278/996 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1.  Alıntı Originally Posted by kutatku Yazıyı Oku
    elin kucucuk polonyasi bile 52 milyar dolarlik destek paketi acikladi…. bizimkiler 15 milyar dolarlik ne oldugu belirsiz bi destek paketi….insanlarin karantinadayken parasi varmi acmi tokmu faturalari ne olacak hicbisey yok....
    gercektn cok uzuluyorum yazik bizim insanlarimiza….
    Ev almak isteyenler için peşinat/kredi payını yüzde 20/80'den 10/90'a güncellediler ya daha ne istiyorsunuz?

Şu salgın ortamında adamlar yeni daire almak isteyenleri bile düşünmüş.

Ha işe güce gidemeyen insanlar taş mı yiyecek derseniz orasını ben bilmem.

Siz bu ev fırsatını kaçırmayın, gerisini sallayın gitsin.

2.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Ev almak isteyenler için peşinat/kredi payını yüzde 20/80'den 10/90'a güncellediler ya daha ne istiyorsunuz?

Evi alacak Adamlar böyle durumda o kredinin altına nasıl girsin işten çıkartılıp cikartilmayacagi belli değil zaten bankada o krediyi vermezde neyse.

3. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Zülfü Livaneli de Corona hastası. Testi pozitif çıkmış..Yaşını da düşünecek olursak tatsız bir haber.

Toplumumuza bir çok yönden hizmet etmiş, bu değerli müzisyen, besteci, yazarımıza sağlık diliyorum. Umarım tez zamanda kurtulur bu hastalıktan.

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Evi alacak Adamlar böyle durumda o kredinin altına nasıl girsin işten çıkartılıp cikartilmayacagi belli değil zaten bankada o krediyi vermezde neyse.
    Ben bu zamanda ev satacakta olsam kimseyi evime sokmam. İlginç zamanlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku

Bizim millet akillidir, nakitin cok onemli hale gelecek olmasini erken farkeder ve cok hesapli hisse almak varken, onca parayi tas yiginina gommez, diye dusunuyorum.

https://finance.yahoo.com/news/dolla...025337486.html

Dollar Soars With Funds Liquidating to Withstand Virus Siege

Dolar Virüs Kuşatmasına Dayanabilme Kaygısıyla Fonların talebiyle Yükseliyor

"No asset class is safe right now from being sold to get your hands on dollars," said Oriano Lizza, a sales trader at CMC Markets PLC in Singapore. "Normal market mechanics have disintegrated -- I don't see any stop to this for some time yet with liquidity crunch worries in markets. It's a case of sell everything you can to get the mighty dollar, it's the ultimate haven."

Görünen o ki;Şu anda dolar edinmek uğruna, her menkul kıymet satışta,hiç bir varlık sınıfı güvenli değil.Likiditeye sıkışma korkusu o denli yoğun ki, bu varlık satışların kısa vadede bitmesi de beklenmiyor,en üst düzeyde güvenli liman dolar..

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Petrol fiyatlari eksiye dusebilirmis

https://www.foxbusiness.com/markets/...ro-analyst.amp
    Piknik tüpü için de iyi haberlerinizi bekliyoruz...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 278/996 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •