Originally Posted by mrfatih hisse senetlerinde bekleyen diyorsunuz sanıyorum Fon ve hisse senetleri.
Originally Posted by Webster İcimden bir his altin 340 olacak diyor Ytd Üstat sen bunu boşuna söylemezsin. Aldığın bir haber mi var
Originally Posted by Pestilence Üstat benim 60k yı geçti. Beklemekten başka çarem yok Allah sabır versin Pestilence. Sizde hangi fonlar var ki bu kadar çok zarar yazdınız?
Originally Posted by Pestilence Üstat sen bunu boşuna söylemezsin. Aldığın bir haber mi var Benimkiler tamamen tahminleme Dayanagim yoktur... Zavalli bir kamyoncu kimi tanisinki duyum alsin
Originally Posted by Pestilence Üstat sen bunu boşuna söylemezsin. Aldığın bir haber mi var 310 dan bekliyoruz üstadım biraz seviniriz kısa vadede
Originally Posted by mrfatih 310 dan bekliyoruz üstadım biraz seviniriz kısa vadede Fatihim sen yaslandin daaa😀 Yanlis okumalarda basldi
Originally Posted by supremegod Allah sabır versin Pestilence. Sizde hangi fonlar var ki bu kadar çok zarar yazdınız? TTE Mac AFT TKF
Eib kuzunuz bugun arti yazar uzmez Tte de muhtemelen artiya atacak
Forum Rules
Yer İmleri