Sayfa 333/1003 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Migros sayesinde paket beklentisi ile hasarlarım azaldı. Açıkcası bu dönemde 17-18 bin lot migros al günlük sat zor işler. Şuan elimde 1 lot PEGİ var. Bundan sonra hangi hisse olursa olsun genel toplamın %20'sini geçmeyecek. Günlük zararda olsa geceye malla girmemeye özen gösteriyorum. Endeks için dip burası tepe şurası gibi soruların önemi artık kalmadı. Nuhun gemisini gecen hafta perşembe günü tekrar okudum ve uyguladım. Gemide canlı varlıklar yanında tohum da vardı, tekrar ekmek yeşermek için tohum lazım. %20-30 zarar edilsede kalan rakam uygun yerde tohum olarak kullanılmalı. Şimdilik ciddi tohum altında görüyorum. Altında sadece beni korkutan Rusya satar mı. Çünkü bu rusyayı batıracaklar. İran zaten batak.

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    teşekkürler.
    o fiyatlar makul
    Bilancoda ford %5 den fazla işcilik avr, Pegide %1. yani fark %400. Ford işcilik yükü çok fazla, onlar işciye günlük 30 liralık yemek veriyor, ereğli 25 lira, bizler 12 lira, ford yemekleri 3 türlüdür, diyete özel yemek dahi çıkarılır. Sektörlerde sadece kasadaki para önemli değil. Döviz önemli ve talep önemli. Türkiyenin en pahalı bakkalı BİM dün ve bugün ilzediniz sanırım. Gün BİM'in günü.

3. Mutlaka senet alınacaksa öncelikler şunlar olmalı. Öncelikle bankalar, daha sonra temel ihtiyaclar, tüpraş olmazsa olmaz, ereğli petkim olmazsa olmaz. thy olmazsa olmaz. Ama vakko yada goltaş olmasa da onların alternatifleri var. Bu örnekler geliştirilebilir. Demir henüz alternatifi yok, bunu bildiği için ereğli daha az düşüyor. Çok hızlı yaşandı bu nedenle bu tarz düşünceler ütopik gelebilir. İnsanlık avrupada yaşam mücadelesi veriyor.

4. 1996-97 yılında gebzede CHRYSLER fabrikası vardı, doc kamyon yapan. Devasa bir kamyon fabrikası, o dönemlerde ülkedeki tüm ağır vasıta araclarına yakıt deposu veriyoruz. Gebzedeki bu fabrikaya mal gitmeden fatura keser parasını alırdık. O zaman fabrikada 450 çalışan vardı, 30 bin mt2 fabrika. Mercedes kamyon en büyük müşterimiz. 1997-98 de bu DOC kapandı, ha bugün ha yarın açılacak diye beklendi ama bir daha acılmadı. Gelecek için sektör görmek çok kolay bir şey değil. Benim en itibar etmediğim gelişme ise Bilişim sektörleri. Tam bir sanal alem.

Sagol bilgiler icin KIZILDAG.

Karar veremedim bugun 26'lardan Pegi'ye devam mi etsem yok Pazartesiye mi biraksam.

abd devleti hisse alım seçeneğini düşünüyormuş.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Günaydın ortaklar. anlık borsayı canlı izleyeceğimiz 1 sayfa varmı.? bir çok sayfada 15 dk geçikmeli geliyor. tşk.ler.
    http://bigpara.hurriyet.com.tr/borsa/canli-borsa/
    ücretsiz üye olup canlı takip edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    abd devleti hisse alım seçeneğini düşünüyormuş.
    Onlari aliyor zaten piyasadan diyorlar.

Sayfa 333/1003 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •