Originally Posted by paramanya Dxy 103.250 oldu. Bir iki analist bu surecin sonunda dolar/euro nun 1.2 olacagini yazmis
Originally Posted by Webster İlk defa boyle birsey goruyorum Parite 1.06 Hani trump guclu dolar istemiyordu Simdi abd kazaniyormu kaybediyormu Dunyanin en guclu parasi suan Tl artık direnemez bu pariteye her an kırılım yaşanabilir
Originally Posted by Webster Bir iki analist bu surecin sonunda dolar/euro nun 1.2 olacagini yazmis Üstat Trump reis coştu. Yarın BIST ne olur
Originally Posted by Pestilence Üstat Trump reis coştu. Yarın BIST ne olur Suan arti 2 yapar gibi...dolar belirleyecek kardesim sabah dolarin acilisi onemli
Originally Posted by onur1064 Tl artık direnemez bu pariteye her an kırılım yaşanabilir Allah korusun...kar ederiz ama cocugumun gelecegine eksi yazarak devam eder İnanin kar etmemeyi istiyorum ama...
Originally Posted by Webster Suan arti 2 yapar gibi...dolar belirleyecek kardesim sabah dolarin acilisi onemli İnşallah artı olur Bugün nasıl artı kaç bitecek bakalım
Originally Posted by Pestilence İnşallah artı olur Bugün nasıl artı kaç bitecek bakalım Kardesim bahtsiz bir zaman gecirdik Gecen hafta zararina cikip dolar alsaydik Kara bile gecmistik Hay seveyim boyle isi
Originally Posted by Webster Kardesim bahtsiz bir zaman gecirdik Gecen hafta zararina cikip dolar alsaydik Kara bile gecmistik Hay seveyim boyle isi Olsun vardır bir hayır. Yavaş yavaş kara geçeceğiz üstadım 😁
Forum Rules
Yer İmleri