Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Bak ak troll arkadaş

Senin kuyruk acın belli

Yıllarca fetoyu övdün ak partiyi yıkadın yağladın

Burada geldin vergi kaçırdığını devlete vergi vermediğini

Vergi veren esnaf para kazanamaz sözlerin ile teyit ettin

Buradaki arkadaşlar senin gibi ak trolü yıllarca fikren ezdiğimi bilmez

Bu eziklik ile aklınsıra bir fırsat görüp güya saldırıyorsun

Beni dinle dinleme bana ne

Dinlesen yüzde 30 almıştın 2 günde

Dinlememişsin bana ne alma

Sen feto hocamız diye salya sümük ağlayıp sonra birden feto düşmanı olup CHP lileri fetocı diyecek kadar kıvıran bir insan olduğun için herkesi senin gibi kıvırıyor sanıyorsun

Ettiğim zarar yok

Bilakis TIRLAR dolu

Konuşup susmayı sen mi söyleyeceksin

Hadi Ordan trollcük
    Hep aynı laflarla geliyosun. Aciz ve iftiracı adamsin. Gülüyorum sana.

2.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Soru basit

Kriz anında niye açığa satış yasaklanıyor çoğu ülkede

Volatilite tedbirleri açığa satış brüt takas

Niye alınıyor

Türkiye borsası derinliği nasıl

Bunları bilmeyen çoluk çocuğa ben laf anlatamam
    Kusura bakma Volna ama ben bu piyasanin kuruluşundan beri bu piyasalardayim. Muhtemelen sen kisa pantolonla gezerken biz bu piyasada işlem yapıyorduk. Neyse polimige girmek istemiyorum. Ben zaten fazla yazi yazmam bu forumda ama iticisin. Milleti provake ediyorsun. Yapma! Hadi işin gücün rast gelsin

3. Bugün son partiyi de aldım. Spot portföyüm 4/4 hisse oldu, yatırım hesabımda nakit para kalmadı.
    Kalkanımız düştü, sadece kılıç kaldı, viop teminatı kaldı.
    İşler kötüye sararsa kılıcımızı son ana kadar sallayacağız tabii ki..

Orta uzun vade aldım, önceki gıda hisselerim dahil, ağırlık thyao oldu, başka hisse bulamadım.
    Birçok hisse almaya razı olduğum fiyatların çok altına geldiler. Sanayi şirketleri biraz geç toparlar, bankalar ayrı sorun, şu işten bir tek kolonya sektörü etkilenmez.
    İşler toparlarsa thy önce gider, ya da thy de gider diyelim. Devletin uçağını aldık, hayırlısı.. Devlete ve uçaklarına güveniyorum.

8,30'lardan başladım aldım taban oldu, ertesi gün aldım taban oldu 7.41 den de aldım, şelalenin altına girdim zaten, al-sat'larla maliyet 7.60 - 7.70 civarıdır.
    Alışı yazdım, sattığımda da yazarım, işler düzeldiğinde şimdi korkan arkadaşlara yukarıdan vereceğim hisseleri, sonra da herşey yolundayken ben korkmaya başlayacağım. Acaba ne olacak da borsa düşecek diye..

Thy 1 liraya düşmez.
    Felaket tellalığı yapan zevata soruyorum, Thy 1 liraya niye düşmez? (Üstünüze alınıp cevap vermeyin, bana sarmayın, ortaya soruyorum.)
    İçinizden hangi sebeplerle 1 liraya düşmez diyorsanız, işte aynı nedenlerle 5 liraya da düşmez.
    Daha abuk sabuk olayların olması lazım, borsa kapanır zaten, 5 lira olmaz.
    Erdoğan ve Bahçeli korona olursa tabana getirip koyarlar malı, 6 liraları görebilir, oradan da alacak param var, viop teminatını aktarırım.

Broadway arabamın piyasası 7 bin lira iken biri geldi 5 bin lira teklif etti.
    Arabanın üstüne benzin döker yakarım yine o fiyata vermem dedim.
    (İnşallah kimse malını satmaya zorunlu kalmaz başka nedenlerle.)
    Aynı şeyi burada da söylüyorum, o thyao'ların üzerine benzin döker yakarım yine getirip 5 liraya vermem.

82 bin, viop30 da 100 bin kırılırsa, altını kalıcı görürsem viop teminatımı da aktararak kademeli almaya devam ederim. 6.5 lirada param biter.

Para bitince ekranı 2 ay kapatırım. Borsa hayatımda 2 ay ekran kapattığım olmadı belki olur ama..

........

Ben bildim'cilik yapmıyorum, bir iddia içinde de değilim.
    Tolstoy'un sevdiğim bir lafı var. ''Hayatım hatalarla ve başarısızlıklarla dolu.''
    Aynen benimki de böyle..
    Benim yaptığım zararlı işlem sayısına belki burada kimse ulaşamaz. TL bazında iddia edemem de işlem sayısı olarak iddia ederim.
    Binlerce kez zarar ettim, binlerce kez yanıldım..
    Hadi bakayım beni geçemezsiniz, iddia eden varsa ekstreleri ortaya çıkarırım, ama 500 liraya olmaz

4. Son 10 sayda çöp msj dolu silin gitsin

5. Abiler biraz sakin olun yoksa

Güneysu ceza verebilir benden demesi
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Bugün son partiyi de aldım. Spot portföyüm 4/4 hisse oldu, yatırım hesabımda nakit para kalmadı.
    Kalkanımız düştü, sadece kılıç kaldı, viop teminatı kaldı.
    İşler kötüye sararsa kılıcımızı son ana kadar sallayacağız tabii ki..

Orta uzun vade aldım, önceki gıda hisselerim dahil, ağırlık thyao oldu, başka hisse bulamadım.
    Birçok hisse almaya razı olduğum fiyatların çok altına geldiler. Sanayi şirketleri biraz geç toparlar, bankalar ayrı sorun, şu işten bir tek kolonya sektörü etkilenmez.
    İşler toparlarsa thy önce gider, ya da thy de gider diyelim. Devletin uçağını aldık, hayırlısı.. Devlete ve uçaklarına güveniyorum.

8,30'lardan başladım aldım taban oldu, ertesi gün aldım taban oldu 7.41 den de aldım, şelalenin altına girdim zaten, al-sat'larla maliyet 7.60 - 7.70 civarıdır.
    Alışı yazdım, sattığımda da yazarım, işler düzeldiğinde şimdi korkan arkadaşlara yukarıdan vereceğim hisseleri, sonra da herşey yolundayken ben korkmaya başlayacağım. Acaba ne olacak da borsa düşecek diye..

Thy 1 liraya düşmez.
    Felaket tellalığı yapan zevata soruyorum, Thy 1 liraya niye düşmez? (Üstünüze alınıp cevap vermeyin, bana sarmayın, ortaya soruyorum.)
    İçinizden hangi sebeplerle 1 liraya düşmez diyorsanız, işte aynı nedenlerle 5 liraya da düşmez.
    Daha abuk sabuk olayların olması lazım, borsa kapanır zaten, 5 lira olmaz.
    Erdoğan ve Bahçeli korona olursa tabana getirip koyarlar malı, 6 liraları görebilir, oradan da alacak param var, viop teminatını aktarırım.

Broadway arabamın piyasası 7 bin lira iken biri geldi 5 bin lira teklif etti.
    Arabanın üstüne benzin döker yakarım yine o fiyata vermem dedim.
    (İnşallah kimse malını satmaya zorunlu kalmaz başka nedenlerle.)
    Aynı şeyi burada da söylüyorum, o thyao'ların üzerine benzin döker yakarım yine getirip 5 liraya vermem.

82 bin, viop30 da 100 bin kırılırsa, altını kalıcı görürsem viop teminatımı da aktararak kademeli almaya devam ederim. 6.5 lirada param biter.

Para bitince ekranı 2 ay kapatırım. Borsa hayatımda 2 ay ekran kapattığım olmadı belki olur ama..

........

Ben bildim'cilik yapmıyorum, bir iddia içinde de değilim.
    Tolstoy'un sevdiğim bir lafı var. ''Hayatım hatalarla ve başarısızlıklarla dolu.''
    Aynen benimki de böyle..
    Benim yaptığım zararlı işlem sayısına belki burada kimse ulaşamaz. TL bazında iddia edemem de işlem sayısı olarak iddia ederim.
    Binlerce kez zarar ettim, binlerce kez yanıldım..
    Hadi bakayım beni geçemezsiniz, iddia eden varsa ekstreleri ortaya çıkarırım, ama 500 liraya olmaz
    Sizi tanimiyorum ama mantikli iş yaptığınızı düşünüyorum. Sabrıniz iyiyse parayi katlarsınız. Bol şanslar, başarılar

7. Future’lar hızlıca -1% nin üzerine gitmiş...
    Vix ‘de tekrar yükselmiş...
    Çok hızlı hareket ediyor, senkronu denk getiremeyeni kötü tokatlar...

8. Tribal sen git çöplüğünde oyna koçum ben ve sn Volna arasinda o iş sen trolluge devam et seni asar bu konular

Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •