Sayfa 193/1001 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Göktaşı düşecek gibi bir durum olsa iddiaya girilir, teğet geçecek veya etkisi sınırlı olur diye. Genelde borsalar olumsuz haberde daha fazla satılır, en kötüsü gerçekleşir ama borsa yukarı yapar. Burada değişik bir durum olduğu için ben kararsızım. Ahmet Ergen yok sayacağınız bir para ile girin demiş ama o para 100 TL ise önce 10 tL alın bekleyin bir kaç gün şeklinde.

Borsa bir yatırım yeri olmak ile birlikte bir heyecan yeri olduğunu da unutmamak lazım. Ali Sabancı'ya eşi 50 milyon TL den fazla riske girme demiş, bence o da oynuyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Sevgili dostum biraz önce tekniğine baktım 21500 altı uçurum ki ne uçurum coronodan kaçayım derken saf alkol içenlere döner saygılar esen kal.
    Ben de aynı düşüncedeyim. Sıkıntısı büyük. Hem temelde hem teknikte. Saygılar esenlikler..

3. Altın düşüyor borsalar düşüyor, ayşe teyze duymuş borsa düşerken de para kazanılıyormuş diyor, he dedim
    basıyon şortu alıyon mangırları
    o kadar kolay mı diyor, düşerse kolay düşmezse zor didim.
    Hamdım Piştim Yandım

4. Avrupa'nın laboratuvar hariç çok fazla sağlık sistemini bilmem. Avrupa'da tazminat yüzünden ve kalite standartları denen şey yüzünden her yerinde her tahlil yapılmıyor. Basit protrombin zamanı kanın pıhtılaşmasi ile alakali test için hasta hastaneye yatışı yapılıp bir kaç günde sonucu çıkıyor. Çünkü tetkik yanlış çıktı diye tazminat davası açıyor. Bu yüzden laboratuvar doktorlari milyon Euro kazanıyorlar. Böyle hastalık cikinca bunu sonuçlandırmak onların sisteminde sakıncalı bizde olsa biz risk alırız ve kısa sürede sonuçlandıririz. Ama bizde test yapmak için geç kalındı yinede yaşlılar hariç çok sıkıntı olmaz. Gribal enfeksiyonun en büyük özelliği solunum sistemine Zarar vermesi. Basit grip bile o yaşlarda öldürücü olur. AB nin nüfusu yaşlı bu hastalık da genel itibariyle yaşlı ve akciğeri zayıf yada hasarlı olanları öldürüyordur. (Alkol ve sigara) ab nin yaşlı nüfusu mutlaka etkilenecek ama bu panik havası dünyayı özellikle bizi etkiler. Rusya Araplar çin Ortadoğu başta etkilenir. Biz süreç böyle devam ederse hasarlı ekonomi ile ne kadar ayakta kalırız. Ama piyasa yapıcılar bunu dibe kadar da götürüp daha da fazla toplayabilir. Burda ABD seçimleri ve Trump belirleyici olur ekonomi dostu Trump bir yerden çevirir. O da olmasa bizi mezara gömer bu kan emiciler

5. Bu piyasada yön yukari döndüğünde yine birileri zengin olacak. Aynen duserken zengin oldugu gibi. Dogru zamanlamayi yaparsak bizde 3-5 biseyler siyiririz. Bakalim yön ne zaman yukari donecek.? Milyon dolarlik soru. Dogru tahmin eden zengin olur.

Neeeeeee haahahahaaa [emoji16]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarin Pegasusta long deneyebilirim eger yuzde 5 ve fazla duserse.

Oradan arti 5 yapar belki.

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Etme eyleme sevgili dostum biraz önce investingten gün gün baktım aklında olsun 19810 ciddi mı ciddi desteği döner mi bir şey diyemem o günkü borsanın durumuda çok önemli yatay yada artı bir borsa gününde tabandan tavana dönebilir saygılar esen kal.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

KDV indirimi iyi oldu hükümetimize müteşekkiriz diye açıklama beklerdim. BBHT havayoluna bağlanmalıydı.

Totoya'ya bağlandılar adam beni korkuttu, gerekirse masa sandalye satarız işçillerin maaşını öderiz ama 6 ay dayanabiliriz dedi. Üretimi geçici olarak durdurmuşlar, evden çalışmaya başlamışlar, satış tarafında hedefleri kaldırmışlar gerekirse az araba satın ama sağlığınıza dikkat edin demişler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 193/1001 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •