Sayfa 360/1003 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Maalesef bu musubet toplumun büyük yüzdesine uğrayacak zaman içinde..bizi koruyacak tek şey bağışıklık sistemimiz vücumuzun hastalığa direnme gücü

Alınan önlemler hastane kapasitelerini zorlamama adına bulaşmayı geçiktirme ..hepsi o
    Sağlık Bakanı Koca: Son 24 saatte yapılan 1981 testten 168i pozitif çıktı. 191 olan hasta sayımız 359.a ulaştı.

Daha önce yapılan 8 bin testte 191 pozitif çıkmıştı. dün yapılan 1981 testte 168 vaka çıktı. Test sayısı arttıkça oran daha çok artıyor.

İnanılmaz artıyor. Bana bulaşmaz demiyelim ortaklar önlemimizi alalım.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Maalesef bu musubet toplumun büyük yüzdesine uğrayacak zaman içinde..bizi koruyacak tek şey bağışıklık sistemimiz vücumuzun hastalığa direnme gücü

Alınan önlemler hastane kapasitelerini zorlamama adına bulaşmayı geçiktirme ..hepsi o
    Ispanyol Gribinden bagisiklik sitemi guclu olanlari, yani gencleri goturmus! Guclu oldugu icin akcigere kotu saldirmis bagisiklik sistemi.

3. S.a. günaydın. Dün aldığım pegiler dahil ne var ne yok sattım.

Alıntı Originally Posted by escudo76 Yazıyı Oku
    Samimî söylüyorum ben 1,5 ay önce corona oldum. Diyabet hastası olduğum için vd günde 2 paket sigara içtiğim icin bende biraz ağır geçti. 7 gun aralıksız yattım. Su an herkes corona oldu ve çoğu ayakta geçiriyor. Haberleri bile Yok. Bende tedavisi var. Ama forum ortamında anlatmak istemiyorum

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gecmis olsun. Anlat bence, bir ton kocakari tarifesi verdik zaten.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    S.a. günaydın. Dün aldığım pegiler dahil ne var ne yok sattım.
    Hayırlı Olsun.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    S.a. günaydın. Dün aldığım pegiler dahil ne var ne yok sattım.
    Sulun kalsaydi bari KIZILDAG. Yeni aldiklarini mi diyorsun?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ispanyol Gribinden bagisiklik sitemi guclu olanlari, yani gencleri goturmus! Guclu oldugu icin akcigere kotu saldirmis bagisiklik sistemi.
    Onu bende okudum ,hastalığı yenmek için vücudun bölgeye gönderdiği antikorlar hastalığın kendinden daha fazla hasar veriyor heralde bazı durumlarda ..corona için geçerlimi bilemeyiz

Ne diyelim 666 ..vücumuzun direnme gücü veya şans diyelim o zaman

Sayfa 360/1003 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •