Sayfa 212/1001 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Şuan Amerikan doları

#6.54 xx lerde

İlk etapta 6.45 e kadar geri çekilme bekliyorum

Ytd
    6.4511 en düşük değeri görmüştür

Ön görü gerçekleşmiştir
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Merkez bankalarından hamle gelmeseydi hak verirdim ama piyasayı paraya boğdular... Bu saatten sonra ölem ölür kalan sağlar bizimdir.. Piyasa önüne bakar.. 92 bin yapıp bi daha 83 84 e dalarsa çok sağlam dip çalışması olur..
    Böyle bir şey yaparsa, sat-al ile hisselerin maliyeti kelepir ötesine gelir. Süper olur.

3. buradaki shortcu felaket tellalarına karşı 82 de geldik uyardık.. vazifemiz bitti. 82 de tırlar doldu. hoşcakalın. görevimiz bitti.

herkese bol kazançlar. hakkınızı helal edin. benden yana helal olsun.

sağlıklı günler.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Pegasus trend 25 den geçiyordu. Oraya doğru dokunup zıplamış. Artık dönebilir dikkat etmek gerek
    Sirf senin icin shortlari kapadim. Eregl switch yaptim

5.  Alıntı Originally Posted by TheCats Yazıyı Oku
    Bugün birçok hisse tavan olur

Olmazsa özür dileyecek misin ???

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Böyle bir şey yaparsa, sat-al ile hisselerin maliyeti kelepir ötesine gelir. Süper olur.
    Ülkede şu an sessizlik ve korku hakim... Hergeçen gün vaka sayısının artması, borsayı kimsenin umursamayacağını düşünürsek böylesi devasa bi parasal genişleme taban çalışması yapmadan v dönüşü de yapabilir.. Ancak py için muazzam bir ralli ortamı var

7. 2008 de ne olduysa aynısı oluyor. Buralara kadar kimseye doğru düzgün mal veremeden gaplarla geldi. Buralarda biraz durup dip algısını vermesi çok normal bu kadar büyük bir kriz tek bir satış dalgasıyla son bulamaz. Tecrübeli hiçbir borsacı bu tufaya düşmez. Dipten 6 bin puan yukardayiz şuan. Hafta sonu bizde vaka açıklarken daha rahat olucaklar.

Benim kaç gündür söylemeye çalıştığım bu. Coronadan ölenlerin tam sayısı bu tanı konularak ölenleri de içermesi gerekir. Yani sayı öyle 4 falan değil. Vaka sayısı da 3xx falan değil. Çok değil, 3-5 gün içinde neler olduğunu görürüz.
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    muhterem nur hayatını kaybetti

böbrek yetmezliği ve solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle

Sayfa 212/1001 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •