Sayfa 224/1001 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    virüs olduğunu bile bile her zaman yapılabilecek umreye diyanetin izin vermesi

ve 21.000 kişinin tüm ülke için risk oluşturması ile

yurdışında çalılşanların öğrencilerin ya da engel olamadığımız girş çıkışların aynı olduğunu düşünyorsunuz

bence zekanızda bir problem olabilir
    Bence izin verilmemesi gerekirdi.
    Avrupaya gezmeye gidenler vardı. Tatil amacıyla vs. onları kastedmiştim. Neyse inşallah kimseye bulaşmaz.

2. 1 tur aşağı basmaları gerekiyor, pala yurt dışı ile uyumlu ortamı bekliyor. 105200 değmeden gitmez

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    109.800 de yeşilin turkuazı aşağıya kesmesiyle oluşan salınım şu an turkuazı'n yeşili yukarıya kesmesiyle 10 dakikalık peryotta alış yönüne çevrilmiş durumda DAYTRADE edenler hızlı harektle gereğini yapmıştır zaten...
    Teşekkürler ROSENSE

4.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Ortamda doktor çokmuş anlaşılan. Doktor yeterince bilinçli olsaydı belirttiler henüz tam net değil ama bir hafta evde kalın kötüleşirseniz gelin diyebilirdi. Soğuk algınlığı korkulacak bir şey yok diyip halkın arasına karıştırdığınız insan virüslü çıkınca ben de kızarım arkadaş...
    Öyle demediğini nereden biliyorsunuz, okumuşundan cahilinden lafı .ötünden anlayan ne mallar gördü bu gözler. -miş li -mış lı konuşmalara aldırmamak lazım. Halkın arasına karıştıysa da kendi öküzlüğü, bas bas bağırıyorlar 'evde oturun' diye yeni mi duymuş. Ayrıca hata da olabilir kimler aldanmıyor ki...
    Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673

5. arkadaşlar sayfa ergenlerin chat sayfasına döndü...

lütfen gereksiz yazıp analizlerin kaybolmasına sebep olmayalım...

birbirinizle meselenizi özel mesaj ile çözerseniz seviniriz.

bugün vaka sayısında abd önde olabilir ama adamlar ters orantıda gece ayaktalar bize göre ama bugün ölenler arasında asya ülkeleride artık ortalığa çıkmışlar bilginiz olsun.

pakistan
    endonezya
    hindistan
    peru
    filipin
    tayvan
    kostarika
    morocco

gibi

artık onlarda bildirim vermeye başladılar ise ( gelişmemiş ülkeler ) demek ki vaka ve ölüm sayıları artık daha da artacak.

7. Vaka artış hızına göre bugün 6xx lü rakamlar olur diye tahmin ediyorum.. test sayısına bağlı tabii. Yine 1900 test yapılırsa
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

8.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    İstediğin gibi inanıp yaşayabilirsin ama her yazında forumda yasak olan siyasi ve dini konulara giremezsin.

Benim neye inandığım ve dinimin ne olduğu da seni ilgilendirmez.

………………………….
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Sayfa 224/1001 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •