Sayfa 236/1001 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Viop - XIV

Alıntı Originally Posted by TheCats Yazıyı Oku
    Senin 6500 gönderin var Vadeli işlemlerle ilgili 100 den fazla gönderi çıkar birdaha yazmam
    eğer eski yetme değilsen

beni bilen bilir

gönderilerimin %35'i borsa %45'i haber %20'si malum şahıs ve parti yalamalarının pisliklerine su yüzüne çıkarmaktır.

şimdi yüzde hesabını rakamsal olarak açıklamamı yapmamı istemiyorsan bir daha bana yazma.

eğer yeni yetme isen önce biraz izle sonra konuş.

235 te pati çekiyoruz

3. Ikı saattir aynı yerde dolaşıyor bi yere kır işte kardeşim bütün gün mal mi yediriyor mal mı topluyor anlaşılmıyor

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Almanya şirket hissesi alıyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Çalkalanmaya devam! Eldeki sermayeyi korumak 1. vazife bu piyasada arkadaşlar.İlk önce virüsden korunmak elbet önceliğimiz!

6. Arkadaşlar bu virüsü uzaylılar felan mı saldı dünyaya acaba diye düşünüyorum.Hava da balık gibi yüzüyor galiba dünyanın her yerine yayılması rüzgarla hareket edebildiğinin kanıtı havada 3 saat yaşayabiliyormuş meret.....

Geriye B planı kalıyor ya Aşi ................ yada virüse bir şekilde yakalanıp doğal bağışıklık kazanmak.....
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    eğer eski yetme değilsen

beni bilen bilir

gönderilerimin %35'i borsa %45'i haber %20'si malum şahıs ve parti yalamalarının pisliklerine su yüzüne çıkarmaktır.

şimdi yüzde hesabını rakamsal olarak açıklamamı yapmamı istemiyorsan bir daha bana yazma.

eğer yeni yetme isen önce biraz izle sonra konuş.
    100 tane gönderini inceledim 2 tane finansal piyasalarla ilgili yazını bulamadım, Sadece siyaset yapıyorsun. karşı görüşe tahammülünüz yok. Ben vadeli işlemler yaptığım için bu topikdeyim 1 tane siyasi yazıya cvp verdim diye trollerin saldırısına uğradım bu normal değil. Karşı görüşe tahammül edemiyorsanız yazmayın bu kadar basit.

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Ikı saattir aynı yerde dolaşıyor bi yere kır işte kardeşim bütün gün mal mi yediriyor mal mı topluyor anlaşılmıyor

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    al gülüm ver gülüm bir dolar al hisse sat

sonra dolar sat hisse al

sonra altın al dolar sat hisse sat

sonra tam tersi

bir haber bir olay bir açıklama vs. neyse artık bir şey bekliyorlar iyi ise al kötü ise sat

bende 2,5 yıldır aracı kurumumu ilk defa aradım hesabım hala aktifmi diye aynen duruyor dediler

kaşıntım başladı yine

haydi hayırlısı

pusuda bekliyorum BOZkurt gibin

Sayfa 236/1001 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •