Originally Posted by
kabile reisi 61
Getto kardeþ,benim anlatmak istediðimi herkes iyi analiz etsin ondan sonra üstüne alsýn ben önce insana deðer veriyorum yukarýda bahsettiðim güzel vasýflar keþke her insanda gerçek manada hasýl olsa ve yaþanmýþ olsa zaten kötü düþünceli insan kalmaz kaldýki ben þöyleyim ben böyleyim sen þusun busun demeklede ne kimse kötü olur nede iyi olur..Þimdi Aydýn Doðan ile Mücahit Ören'i kýyaslama yapmak doðru ve ahlaki olmaz çünkü kimlerin iyi kimlerin kötü kul hakký yeyip yemediðine ancak Allah karar verir ..Evet geçmiþ yýllarda hükümetleri Aydýn Doðan'da kendi menfaatleri için kullanmýþtýr fakat çeþitli nahoþ yollarý islam dinini kullanýp tacirlik yapmamýþ aþikar kul hakký yememiþ yada yemiþtir onuda bilemem önyargýlý olamam..Asla insanlarý inançlarýna,fikirlerine,düþüncelerine göre deðerlendirmede bulunamam bu bana etik olmayan sýkýntý veren vicdanýma ters bir durumdur..Mücahit Ören'e gelince onu hiç düþünmeden eleþtiriyorum asla güvenim itimatým olmayan bir kiþilik bilsemki idam sehpasýna gidecek ama benim referansýmla kurtulacak asla kefil ve referans olmam kefalet vermem onun için çünkü bu güne dek gerek Devletimize gerekse vatandaþlarýmýza islamý kullanarak büyük maddi,manevi zararlar vermiþtir çok ah almýþtýr vebal yüklenmiþtir hala daha piþmanlýk dahi duymadan hýrsýzlýða,dolandýrýcýlýða,kul hakký yemeye devam ediyor olmasýdýr..Artýk bu iþleri kamuoyuna aþikar bir þekilde yapýyor olmasý ve görmezlikten gelinmesi koruyup kollanýyor olmasýda canýmý çok fena yakmaktadýr ama neden müsamaha gösteriliyor þirketlerine kayyum atanmýyor anlamýþ deðilim..Kötü insan kötüdür senin kötün benim kötüm olmaz zaten Devlet için böyle düþünceler hiç sözkonusu bile olmaz..Tüysüz yetimin hakkýný dahi yiyen bu þahýs tüm hükümetleri partileri kendi çýkarlarý için çok iyi kullanmýþtýr..Ýhlay yayýn hissesi bende yok ancak bir gerçek var 1.40 tl'ye çýkarýp sattýðý hisseleri þimdi yani bir hafta içinde 0.50 krþlarý göstermiþtir bu adaletmidir,hakkaniyetmidir keza ihlas holding içinde ayný olumsuz þeyleri söylüyorum peki spk nerede ben görüyorum bu hýrsýzlý peki onlar görmüyormu ki 160 milyonluk dedikoduda bence en iyi hýrsýzlýk kanýtýdýr..Allah bu bacaksýzý ýslah eylesin,dur artýk zalim desin,inþha Allah frenlesin..Benim þahsen kaybým bir hafta içinde altý yüzbin tl'dir..Çok kýymetli arazimin yarýsýný satýp buraya yatýrdým niye hükümete güvendim,inandým ama bilemedim güvenilir þirketlere deðilde bildiðimiz halde bu hýrsýz ,dolandýrýcý þahsýn þirketine yatýrým yaptým helal paramla o da bizi kevgire çevirip karanlýk kuyulara gömdü..Mücahit Ören seni Allaha havale ediyorum sadece çünkü sen her söze yarabbi þükür diyecek kadar zavallýsýn..
Yer Ýmleri