Sayfa 313/996 ÝlkÝlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,497 - 2,504 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz VI

Duhul
    Feb 2019
    Ýkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alýntý Originally Posted by MedwiG Yazýyý Oku
    SAAT 21.00 ALKIÞINDA BULUÞALIM
    Saðlýk çalýþanlarýmýzýn mesaisi gece gündüz devam ediyor. Saat 21.00’da, haydi bir alkýþ daha! Minnettarlýðýmýzýn sesini bu akþam ve yarýn bir kez daha duyuralým.
    Deðerli Medwig boþ boþ alkýþlamayý kesip maske, tulum ve gözlük temin etmek gerek bence.
    Baþka bir þey demiyorum...
    Ben Reha aðabeyimin gönderilerine bakayým.
    Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

15 Dakika kadar sonra, bir cigara içip Corona ilacýma baþlayayým.

Durum vaziyet b. sarmaya baþladý, bari geceyarýsý vaka sayýsý az gelse.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Benim izlenimim maalesef tüm Türkiye de doðrulanmýþ,ekþi sözlükte baþlýk açýlmýþ,ayný þeyler söyleniyor,görece düþük risk grubu olan gençler maske ve eldiven kullanýrken,belli bir yaþ grubu üstü,tüm meydanlarý dolduruyor,zabýta zoruyla kapalý kahvelerin sandalyelerine oturup geyik yapýyor,bu insanlar yakýn çevrelerinde biri ölmedikçe asla bu hastalýða inanmaz,önümüzde Ýtalya örneði var...gerekirse kýsmi sokaða çýkma yasaðý uygulanmalý...

https://eksisozluk.com/20-mart-2020-...a=popular&p=10

Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    15 Dakika kadar sonra, bir cigara içip Corona ilacýma baþlayayým.

Durum vaziyet b. sarmaya baþladý, bari geceyarýsý vaka sayýsý az gelse.
    bence ivme azalacak

yani azalmasý gerekiyor

kapitalizm gereði.

5. Italyadaki son vakalarda sanýlanýn aksine, yoðun bakýmdaki hastalarýn yüzde 25 inin 50 yaþ altý kiþilerden oluþtuðu belirtilmiþ.

Alýntý Originally Posted by komutan logar Yazýyý Oku
    Yaþ 32 alkol ve sigara yok çay bile içmiyorum. Yoðurt ve Bol meyve yerim. Çok þükür kronik hastalýðýnda yok. Genel ailemizde hem anne tarafý hem baba tarafý maþallah uzun ömürlüdür çok þükür. Evet diðer insanlar özellikle yaþlý kesimi bu kadar onemsemesiji anlýyorum ama gençlerden benim yaþýndaki insanlarinda fazla abarttigini görüyorum. Ama burada yazan kadar abartan olduðunu bilmiyordum.

Duhul
    Feb 2019
    Ýkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Reha aðabey senin ilaç yanlýþ...
    Þu hubere bak:
    https://www.finansgundem.com/haber/f...ulasti/1478089
    Kinin+Alkol+Askorbik Asit lazým.
    Bu da en iyi limonlu cin tonikte bulunur.
    Kimse için bu kadar yazmam pek ama aðabeyim bir tanedir.
    Bu da tarihi aðabeyim:
    The cocktail was introduced by the army of the British East India Company in India. In India and other tropical regions, malaria was a persistent problem. In the 1700s Scottish doctor George Cleghorn studied how quinine, a traditional cure for malaria,[14] could be used to prevent the disease.[15] The quinine was drunk in tonic water, however the bitter taste was unpleasant.[15] British officers in India in the early 19th century took to adding a mixture of water, sugar, lime and gin to the quinine in order to make the drink more palatable, thus gin and tonic was born.[16] Soldiers in India were already given a gin ration, and the sweet concoction made sense.[17] Since it is no longer used as an antimalarial, tonic water today contains much less quinine, is usually sweetened, and is consequently much less bitter.[18]

Gin and tonic is a popular cocktail during the summer.[19] A 2004 study found that after 12 hours, "considerable quantities (500 to 1,000 ml) of tonic water may, for a short period of time, lead to quinine plasma levels at the lower limit of therapeutic efficacy and may, in fact, cause transitory suppression of parasites". This method of consumption of quinine was impractical for malaria prophylaxis, as the amount of drug needed "can not be maintained with even large amounts of tonic". The authors conclude that it is not an effective form of treatment for malaria.[20]
    Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7.  Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    Italya kayýþý kopartmýþ 627 vefat aq!
    italya durumu karisik.
    en yasli ikinci ulkeymis.
    olenlerin yas ortlamasi 79mus.
    30 yas alti olen yok sanirim okudugum yer oyle diyordu.
    fakat ben yere kapaklanmis insanlar gordum nette.
    saclarinda beyaz falan yok.
    genc gibiydiler ben anlamadim.

8.  Alýntý Originally Posted by jmk99 Yazýyý Oku
    Reha aðabey senin ilaç yanlýþ...
    Þu hubere bak:
    https://www.finansgundem.com/haber/f...ulasti/1478089
    Kinin+Alkol+Askorbik Asit lazým.
    Bunu da en iyi limonlu cin tonikte bulunur.
    Kimse için bu kadar yazmam pek ama aðabeyim bir tanedir.
    Bu da tarihi aðabeyim:
    The cocktail was introduced by the army of the British East India Company in India. In India and other tropical regions, malaria was a persistent problem. In the 1700s Scottish doctor George Cleghorn studied how quinine, a traditional cure for malaria,[14] could be used to prevent the disease.[15] The quinine was drunk in tonic water, however the bitter taste was unpleasant.[15] British officers in India in the early 19th century took to adding a mixture of water, sugar, lime and gin to the quinine in order to make the drink more palatable, thus gin and tonic was born.[16] Soldiers in India were already given a gin ration, and the sweet concoction made sense.[17] Since it is no longer used as an antimalarial, tonic water today contains much less quinine, is usually sweetened, and is consequently much less bitter.[18]

Gin and tonic is a popular cocktail during the summer.[19] A 2004 study found that after 12 hours, "considerable quantities (500 to 1,000 ml) of tonic water may, for a short period of time, lead to quinine plasma levels at the lower limit of therapeutic efficacy and may, in fact, cause transitory suppression of parasites". This method of consumption of quinine was impractical for malaria prophylaxis, as the amount of drug needed "can not be maintained with even large amounts of tonic". The authors conclude that it is not an effective form of treatment for malaria.[20]
    Korsanmiyiz biz ya
    Cin tonik hupletelim
    Korsan taxi bile yapmadik

Saka maka

Bu virus karacigeri seviyo

Limonlu enginar
    Su

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

Sayfa 313/996 ÝlkÝlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý